Φιλικό…συγκάτοικων με επικράτηση της Νέας Νίκης Καμινάδων επί της Αργεντινής

Ένα φιλικό που περισσότερο έμοιαζε με προπόνηση σε οικογενειακό κλίμα, τόσο λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων, όσο και της κοινής έδρας που διατηρούν έδωσαν σήμερα (14/8) το απόγευμα Νέα Νίκη Καμινάδων και Αργεντινή.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε αρκετά πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας τους και θέλησαν να εγκαινιάσουν τα φετινά τεστ με ένα ματς σε όμορφο κλίμα, γιορτάζοντάς το με τις επιτυχίες της ανόδου που γεύτηκαν πέρυσι και που τις φέρνει φέτος σε Α’ και Α1 κατηγορία αντίστοιχα.

Ο αγώνας, παραμονή 15Αύγουστου είχε χαρακτήρα αποφόρτισης από τις επίπονες προπονήσεις και οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών εκατέρωθεν, προσπάθησαν να αποδώσουν κάποια από τα στοιχεία που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις, όλα βέβαια σε πολύ πρωταρχική μορφή.

Οι απουσίες δεν έλειψαν και το ματς είχε διάρκεια 70 λεπτών, με πολύ «χαλαρές» τακτικές, κάτι άλλωστε που δεν ήθελαν να δουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι Κώστας Σιακάρας και Βαγγέλης Φαλιάγκας, αλλά αρκετές φάσεις και γκολ.

Για την ιστορία, η Νέα Νίκη Καμινάδων επικράτησε άτυπα με 3-2, έχοντας πάρει προβάδισμα 1-0 από το α’ μέρος με τον νεαρό Γιώργο Μπάτσα.

Στις αρχές της επανάληψης ο επίσης νεαρός Κατσιαμπούρας έκανε το 2-0, για να μειώσει άμεσα η Αργεντινή με τον Πρένγκα σε 2-1 και να ισοφαρίσει με τον Μούστο σε 2-2.

Το τελικό 3-2 σημείωσε ο Μπάτσας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, δείχνοντας ότι συνεχίζει σε ανοδική πορεία και αναμένεται να αποτελέσει ένα ελπιδοφόρο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στην Α’ ΕΠΣΚ. Παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε στα χέρια του ακόμη και από ομάδες Εθνικών, κατηγοριών, ο 16χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί υπό των οδηγιών του Κ. Σιακάρα που αποτελεί τον ποδοσφαιρικό του πατέρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αμφότεροι οι προπονητές δοκίμασαν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους.