Φιλικό «ξεμούδιασμα» για Γ.Σ. Φύλλου και Απόλλωνα (photos)

Φιλική αναμέτρηση περιλάμβανε η συνέχεια της προετοιμασίας για Γ.Σ. Φύλλου και Απόλλωνα Καρδίτσας.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (5/10) στο κλειστό του Παλαμά, σε ένα ματς που λειτούργησε περισσότερο ως ξεμούδιασμα, καθώς οι Μελανόλευκοι προέρχονται από τα παιχνίδια για τους Ομίλους του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, ενώ οι Κυανόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα, δίνοντας το δεύτερο «τεστ» τους μέχρι στιγμής.

gs fyllou - apollwn filiko (2) gs fyllou - apollwn filiko (1)

Οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με σχετική άνεση, μολονότι το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους προπονητές των δύο ομάδων.

Το σύνολο του Παναγιώτη Καραμίτζιου συνεχίζει με ένα ομοιογενές σύνολο, έχοντας κρατήσει το βασικό «κορμό» από την περασμένη, επιτυχημένη σεζόν, ενώ ο Απόλλων επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα όπου οι Σπύρος Παππάς και Κώστας Ναούμ θα εμπιστευτούν τους νεαρούς αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες μαζί με τη συμμετοχή πιο έμπειρων και δυνατών παιχτών που θα πλαισιώσουν το ρόστερ φέτος.

gs fyllou - apollwn filiko (6) gs fyllou - apollwn filiko (4)

Ο Γ.Σ.Φ είχε διάρκεια στην απόδοσή του, τρεξίματα και βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα επιθετικά, ιδιαίτερα από την περιφέρεια, στοιχεία που ήθελε να δει στο παιχνίδι της ομάδας του ο Π. Καραμίτζιος. Από την άλλη, ο Απόλλων που αντιμετώπισε ομάδα υψηλότερης κατηγορίας και με εμπειρία, είχε καλή παρουσία στα πρώτα 15 λεπτά και ο Σπύρος Παππάς ήθελε να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παιχτών του, δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής και σε παίχτες που προβιβάστηκαν φέτος στην αντρική ομάδα.

gs fyllou - apollwn filiko (5)