Φιλικό με Αγιά ο ΑΣ Καρδίτσας!

Να αλλάξει ρυθμό και να βελτιώσει όλα τα «τρωτά» του σημεία επιθυμεί ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, όσο η σεζόν προχωρά σε πιο κρίσιμη καμπή.

Η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας ήρθε και έφερε την ομάδα της Καρδίτσας σε επταπλή (!) ισοβαθμία στην 4η θέση της γενικής κατάταξης μετά το 1/3 του πρωταθλήματος και με διαφορά δύο νικών από τα πλέι-άουτ, οι Κυανόλευκοι πατούν με μεγαλύτερη άνεση στην κατηγορία.

Βέβαια για να σημειωθεί η 6η νίκη της σεζόν, ο ΑΣΚ χρειάστηκε να σκοράρει 91 πόντους κόντρα σε έναν αντίπαλο με αρκετές ελλείψεις και που παλεύει να βγει από τις τελευταίες θέσεις της γενικής κατάταξης.

Δια στόματος Γιάννη Τζήμα, το προπονητικό τιμ και οι αθλητές δουλεύουν με μεγαλύτερη προσήλωση, πλέον και στο αμυντικό κομμάτι, αφού θα είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια να υπάρχει τόσο μεγάλη επιθετική αποτελεσματικότητα, προκειμένου να έρθουν οι νίκες.

Σίγουρα, στα τελευταία ματς οι διαιτητικές αποφάσεις έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια, ιδίως  στο ματς με το Μαρούσι όπου χάθηκε ένα μεγάλο διπλό, όμως στον ΑΣΚ δε στέκονται εκεί, δεν αναζητούν άλλοθι και δουλεύουν για γενικότερη βελτίωση.

Στο πλαίσιο, αυτό η ομάδα θα μεταβεί αύριο στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει τον Ερμή Αγιάς. Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:30 και οι Καρδιτσιώτες θα έχουν μεγάλη ευκαιρία να αναπτύξουν ρυθμό και να ενισχύσουν την αγωνιστικότητά τους πριν τη δύσκολη αποστολή στην Καστοριά το Σάββατο (22/12).

Κόντρα σε έναν ποιοτικό και επιθετικό αντίπαλο, η ομάδα της Καρδίτσας θέλει να δει πώς μπορεί να αντλήσει θετικά στοιχεία, αφού και το επόμενο επίσημο ματς έρχεται κόντρα σε ομάδα με ανάλογα χαρακτηριστικά.

Στα θετικά, το γεγονός ότι από τη  Δευτέρα (17/12) ο Γιώργος Μαυρογιάννης μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς, ακολουθώντας ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας του και δείχνοντας ότι ο τραυματισμός στο χέρι ανήκει στο παρελθόν.