Φιλικό…έκτακτο ξεμούδιασμα με τους Ικάρους για τον ΑΣ Καρδίτσας (pics)

Φιλικό της…τελευταίας στιγμής προέκυψε σήμερα (13/9) στον ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα, αντιμετώπισε στο κλειστό της Καρδίτσας τους Ικάρους Τρικάλων, σε μία αναμέτρηση που αντικατέστησε την απογευματινή προπόνηση των Κυανόλευκων, μιας και τόσο η αποφόρτιση από το δυνατό φιλικό με τον Κολοσσό, όσο και οι απουσίες, υποχρέωσαν το τεχνικό τιμ να βρει τρόπο ώστε να διατηρήσει το ρυθμό των παιχτών του σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Δύο ημέρες, λοιπόν, μετά το φιλικό με τον Κολοσσό Ρόδου στο Μουζάκι, ο ΑΣΚ υποδέχτηκε τους Ικάρους που ανταποκρίθηκαν στο έκτακτο κάλεσμα, με τις δύο πλευρές να έχουν διαφορά δύο κατηγοριών και να αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως ξεμούδιασμα.

Ο ΑΣΚ πήρε μία άτυπη νίκη σε ένα ματς πάντως που δεν κρατήθηκε σκορ και φυσικά υπήρξαν εκατέρωθεν απώλειες. Για τον ΑΣΚ προφυλάχτηκαν οι Καλλές, Μαυρογιάννης και Κουρέπης, ενώ οι Ίκαροι δεν είχαν στη  διάθεσή τους, τους Γιώργο Φούντα, Τζορμπατζάκη και Μπαρμπαρούση.

Όπως και στο φιλικό με τον Έσπερο, ο αγώνας επεκτάθηκε κατά ένα πεντάλεπτο σε διάρκεια, επιβεβαιώνοντας και τον χαρακτήρα του που δεν ήταν άλλος από μεγαλύτερη ένταση, κάποιες έξτρα δοκιμές σε συστήματα και περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια των αθλητών.

Και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους αθλητές τους, με τη ροή του αγώνα να είναι έντονος στο α’ μέρος και να υποχωρεί στην επανάληψη.

ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ (Ι. Τζήμας): Μόκφορντ, Ερμείδης, Παππάς, Κακλαμάνος, Σαριμπαλίδης, Μαγκουνής, Παπαχρήστος, Γράβας, Νάκης, Παπαδόπουλος.

Ίκαροι Τρικάλων (Δ. Μητσιάδης): Χατζής, Β. Κολότσιος, Ντούρβας, Κ. Αργύρης, Μούμογλου, Αλ. Κολότσιος, Μέξης, Βλάχος, Τζοβάρας.