Φιλική νίκη της Μικτής ΕΠΣΚ Παίδων επί της Κ14 της Νέας Νίκης Καμινάδων

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της έδωσε την Τετάρτη (10/10) το μεσημέρι η Μικτή ΕΠΣ Καρδίτσας Παίδων.

Η ομάδα που επιμελείται και καθοδηγεί ο Μάκης Κατσαβριάς, φιλοξενήθηκε από τη Νέα Νίκη Καμινάδων, αντιμετωπίζοντας το τμήμα Κ-14 που κοουτσάρει ο Κώστας Σιακάρας, σε μία σειρά από δράσεις που αποσκοπούν στην προετοιμασία του Ενωσιακού συγκροτήματος, ενόψει της συμμετοχής του στον 6ο Όμιλο του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η πρεμιέρα του οποίου ορίστηκε για τις 31 Οκτωβρίου και η κλήρωση για το πρόγραμμα θα διενεργηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας είχε διάρκεια 80 λεπτών και σε αυτόν ο Μ. Κατσαβριάς χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του, προσπαθώντας μέσα από τις κλήσεις ποδοσφαιριστών και μέσα από μία «δεξαμενή» αθλητών να διαμορφώσει ένα σχήμα για τα επίσημα ματς.

Στον αντίποδα, η Νέα Νίκη Καμινάδων υπήρξε καλή οικοδέσποινα του αγώνα, αφού πέραν του γηπέδου που φιλοξένησε το ματς, τροφοδότησε με τέσσερις αθλητές τη Μικτή ομάδα, οι οποίοι αντιμετώπισαν το σωματείο στο οποίο αγωνίζονται.

Βέβαια, το σκορ δεν ενδιέφερε κανέναν, παρά τη νίκη της Μικτής Παίδων με 3-5 και το μέλημα είναι να βρεθεί η κατάλληλη ομοιογένεια, με την αξιοποίηση εκείνων των ποδοσφαιριστών που θα συνθέσουν το καλύτερο δυνατό σύνολο, δίχως φυσικά κανείς να έχει εξασφαλισμένη θέση στις κλήσεις που γίνονται.

Μικτή ΕΠΣ Παίδων (Μ. Κατσαβριάς): Αγγελάκης, Μητσιάκης, Στάμος, Μπούρας, Μορφάκης, Φώτης, Αργυρόπουλος, Τσαχμιατιώτης, Μητσιάκης, Πούλιος, Νοτόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Κελεπούρης, Παπαστάθης, Χονδρόπουλος, Ανυφαντής, Τσατσαρώνης, Μπετχαβάς, Αγγελάκης, Ψαθάς, Εκίζογλου, Ζήσης.

Νέα Νίκη Καμινάδων (Κ. Σιακάρας): Κοντοκώστας, Νταλαμπύρας, Ξώλιας, Τασιούλης, Καρανάσιος, Πιγικίδης, Κράψης, Δρούγκας,  Θεοδώρου, Κουτσιουμπας,  Κωστόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Τζέλλος, Φαφούλας, Τσουκαλάς, Κομπογιάννης, Ευαγγέλου, Αναγνωστόπουλος.