Φιλική νίκη της Θύελλας Ριζοβουνίου επί του Καραϊσκάκη Πεδινού

Ένα φιλικό χρήσιμο από κάθε άποψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/9) στο γήπεδο του Ριζοβουνίου.

Η τοπική Θύελλα φιλοξένησε τον Καραϊσκάκη Πεδινού, σε ένα τεστ ανάμεσα σε δύο επανεμφανιζόμενες ομάδες, οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ, με το τελικό 3-2 να αναδεικνύει άτυπα νικητές τους γηπεδούχους.

10 ημέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος (και μόλις 5 πριν την κλήρωση της Γ’ ΕΠΣΚ), οι δύο πλευρές θέλησαν να διαπιστώσουν το βαθμό ετοιμότητάς τους, παρουσιάζοντας κάποια από τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουν στα επίσημα παιχνίδια και με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν διαθέσιμα πρόσωπα και σχήματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και τα πέντε τέρματα επιτεύχθηκαν στην επανάληψη, με το α’ μέρος να λήγει ισόπαλο 0-0.

Στο β’ ημίχρονο, η Θύελλα ευτύχησε να προηγηθεί με 3-0, χάρη σε γκολ των Κουτέλα, Καμινιώτη (που σκόραρε με πολύ όμορφο τρόπο) και του Αδάμου, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 3-2 με τον Γιάννη Μακρή και κατόπιν με τον Γιώργο Γκουτζαμάνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγιναν αρκετές αλλαγές με τις δύο πλευρές να αντλούν χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στον νεαποκτηθέντα τερματοφύλακα της Θύελλας, Κώστα Ψυχάρη που είχε πολύ καλή απόδοση και αναμένεται να δώσει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια στα επίσημα ματς.