Φιλική νίκη στη Λάρισα επί του Κεραυνού για Γ.Σ. Σοφάδων

Το πρώτο του τεστ, μετά από 2,5 εβδομάδες προετοιμασίας παραχώρησε την Πέμπτη το βράδυ (13/9) ο Γ.Σ. Σοφάδων.

Η ομάδα του Θρασύβουλου Λιάγκα ξεμούδιασε μετά από αρκετό διάστημα συνεχών και απαιτητικών προπονήσεων που αποσκοπούν στη βέλτιστη φυσική κατάσταση, προσπαθώντας μέσα από το φιλικό με τον Κεραυνό Λάρισας να διαμορφώσουν κάποια πρώτα συμπεράσματα για την πρόοδο της προετοιμασίας και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν στο σύνολό τους οι μονάδες με πιο άμεση εφαρμογή της ομοιογένειας.

Ασφαλώς, το παιχνίδι δε χωρεί κριτικής και το νικηφόρο 58-69 (25-38 ημίχρονο) υπέρ των Σοφαδιτών λίγο ενδιέφερε τον προπονητή Θρ. Λιάγκα, ο οποίος δοκίμασε παίχτες και σχήματα, «τσεκάροντας» αδυναμίες και εντοπίζοντας θετικά στοιχεία από έναν αντίπαλο ίδιας κατηγορίας.

Για την εποχή, πάντως, ο Γ.Σ.Σ. έδειξε σε καλό δρόμο, βλέποντας τους παίχτες του να μοιράζονται ισόποσα το χρόνο συμμετοχής και τους Παπαδημητρίου, Αντωνίου να μένουν εκτός λόγω τραυματισμού, όπως επίσης και ο Μανόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το τεστ αυτό είχε αντίκτυπο και στην απόκτηση στοιχειώδους ρυθμού, καθώς το Σάββατο (15/9) ο Γυμναστικός ρίχνεται στη «μάχη» του 7ου Ομίλου στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ όπου θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα (17:00) από τους Μάγους, μετά το ρεπό της πρεμιέρας.