Φιλική ματσάρα με νίκη-ανατροπή του Σώκρατες στις Καμινάδες

Τις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας εγκαινίασαν το Σάββατο (18/8) Νέα Νίκη Καμινάδων και Σώκρατες.

Δείτε ΕΔΩ φωτορεπορτάζ  από το φιλικό

Οι δύο ομάδες φέτος θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ και όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος αναμετρήθηκαν σε τεστ που έγινε ξανά στο γήπεδο των Καμινάδων, θέλοντας να αποφορτιστούν από τις προπονήσεις που είναι ιδιαίτερα απαιτητικές αυτό το διάστημα.

Τόσο ο Κώστας Σιακάρας όσο και ο Τάσος Μασούρας έχουν στη διάθεσή τους ολοκαίνουρια ρόστερ τα οποία προσπαθούν να χτίζουν με ομοιογένεια και εισάγοντας νέα στοιχεία σταδιακά ώστε να συνθέσουν το επιθυμητό αγωνιστικό προφίλ.

Οι δοκιμές ήταν πολλές για αμφότερους τους προπονητές, με τον Κ. Σιακάρα να έχει στη διάθεση του ένα νεανικό σύνολο και τον Τ. Μασούρα μία αλλαγμένη ομάδα όπου το μέλημα είναι η πιο σύντομη δυνατή ομοιογένεια.

Φυσικά οι απουσίες δεν έλειψαν, καθώς ο Σώκρατες στερήθηκε των υπηρεσιών των Παναγιώτη Κουμορία, Θοδωρή Παπαλού, Μάκη Μπάλλα, Στέλιου Παπαευαγγέλου και Σκέρτι Ντούσκου, ενώ για τους γηπεδούχους απουσίασαν οι Γ. Νταντάμης, Ηλ. Βενέτης και Παππάς.

Το τελικό 2-4 ήταν άτυπο αλλά ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, αποζημιώνοντας τους θεατές στην κερκίδα που αψήφισαν την υψηλή θερμοκρασία και δήλωσαν παρόντες.

Ο νεαρός Γιώργος Μπάτσας με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ ο Ζαραμπούκας έφερε το ματς στα ίσα και ο Τσέλιος έδωσε προβάδισμα στον Σώκρατες για το 1-2.

Το 1-3 σημειώθηκε από τον Τζιλίρα, με τον νεαρό Κατσιαμπούρα να μειώνει για τη Νέα Νίκη σε 2-3.

Το τελικό 2-4 πέτυχε στην εκπνοή ο νεαρός Γεωργαντζάς σε ματς που είχε διάρκεια 80 λεπτών.

Επόμενο φιλικό για τη Νέα Νίκη Καμινάδων, την Τρίτη (21/8) με αντίπαλο τον ΑΟ Μυρίνης.

Νέα Νίκη Καμινάδων (Κ. Σιακάρας): Μ. Ντότσι, Αλ. Βενέτης, Ντεμίρης, Δ. Ρόβας, Φώτης, Δέτσαρης, Παπαθεοχάρης, Κατσιαμπούρας, Αντίοχος, Μπάτσας, Κ. Νταντάμης. Αγωνίστηκαν και οι: Κ. Ντότσι, Κλούτσος, Μπενέκης, Τσιαντούλας.

Σώκρατες (Τ. Μασούρας): Θεοδωρόπουλος, Γεωργίου, Κωνσταντινίδης, Νασιόπουλος, Ντηλιάς, Παπαδούλης, Τσέλιος, Φλέσσας, Κ. Ρόβας, Γεωργαντζάς, Μ. Τασιόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Τζιλίρας, Ζαραμπούκας, Σιώμος, Καζάς, Κολοβός.