Φιλική ματσάρα Αναγέννησης Κ-17 και Διαγόρα! (photos)

Η πάροδος της πρωτοχρονιάς σήμανε και το τέλος των διακοπών για την Κ17 ομάδα της Αναγέννησης και του Διαγόρα.

Μόλις μία ημέρα μετά την αλλαγή του χρόνου, οι δύο πλευρές που συμμετέχουν στους δύο Ομίλους της Β’ ΕΠΣΚ, με σύνθημα «τα κεφάλια μέσα» έδωσαν ραντεβού στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Γ. Μπαζής» στον Σταυρό για μία φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, η οποία αποτελεί πρόγευμα της επανέναρξης των πρωταθλημάτων το προσεχές Σαββατοκύριακο (7-8/1).

anagennhsh k17 - diagoras ampelikou filiko 2-1-2017 (5)

Με διάθεση να ανέβουν σιγά-σιγά οι στροφές μετά τις ολιγοήμερες διακοπές, το συγκρότημα του Αντώνη Καραγιάννη και εκείνο Βασίλη Κούκλη έδειξαν για άλλη μία φορά τον παροιμιώδη τρόπο που λειτουργούν και τη διάθεση που έχουν για ακόμη καλύτερη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος, εκπληρώνοντας τους στόχους τους στο φινάλε της σεζόν.

Παρά το «τσουχτερό» κρύο και την απογευματινή ώρα που συνεπήγετο χαμηλότερη θερμοκρασία, η όρεξη ήταν περίσσια και οι προπονητές δεν άφησαν την ευκαιρία να τεστάρουν την κατάσταση των αθλητών τους, τόσο σε ό,τι αφορά την απραξία, όσο και τη διάταξη, με διάφορα σχήματα που προσαρμόστηκαν και αλλαγές σε θέσεις.

anagennhsh k17 - diagoras ampelikou filiko 2-1-2017 (2)

Το τελικό σκορ αποτυπώνει και την εικόνα του αγώνα με το 2-2 να προσφέρει πολύ όμορφα γκολ, ανάλογη διακύμανση, μαχητικό πνεύμα και κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές ώστε το 2017 να εξάγουν ακόμη περισσότερα από τα στοιχεία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ιστορία η Αναγέννηση σκόραρε με τους Σισέ και Καρκαλέτσο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν σκόρερ τους Μπάρκα και Δημήτρη Χαβαλέ.

anagennhsh k17 - diagoras ampelikou filiko 2-1-2017 (3)
anagennhsh k17 - diagoras ampelikou filiko 2-1-2017 (4)