Φιλική ισοπαλία με «τρελό» σκορ για Ήφαιστο και Νέα Νίκη Καμινάδων!

Ευκαιρία για ανασύνταξη και εξεύρεση ρυθμού βρήκαν Ήφαιστος και Νέα Νίκη Καμινάδων στο φιλικό του Σαββάτου (19/1) που έγινε στο γήπεδο του Ξυνονερίου.

Η περίοδος αγωνιστικής αδράνειας λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας που έπληξε το νομό μας δεν επέτρεψε τις ομάδες να βγουν απ’το «ψυγείο», με αποτέλεσμα η επιστροφή σε πιο έντονους ρυθμούς να γίνεται μέσω φιλικών αναμετρήσεων.

Οι δύο νεοφώτιστες σε Α1 και Α’ ΕΣΠΚ ομάδες θέλησαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους σε αυτή τη συνάντηση, νεαρούς στην πλειοψηφία, δείχνοντας ότι έχουν αμφότερες διάθεση, όπως μαρτυρά και το τελικό 4-4!

Μάλιστα, ο αγώνας περιλάμβανε περισσότερα γκολ (7-7) ωστόσο, τρία γκολ για κάθε ομάδα ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, δίχως πάντως να υπάρξουν αμφισβητήσεις ή έμφαση στο σκορ, το οποίο ήταν το τελευταίο που μετρούσε.

Τα γκολ για την ιστορία πέτυχαν οι Μάρκος Κοντός, Δημήτρης Στεργιούλης, Μαλλιώρας και Βαγγέλης Παπανικολάου, ενώ για τους φιλοξενούμενους, δύο πέτυχε ο Ντίνος Γρίβας, ένα ο Μπρουζιώτης και ένα ο Παπαθεοχάρης.