Φιλική «εφτάρα» ο Απόλλων Μακρυχωρίου κόντρα στον Ταυρωπό

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Απόλλων Μακρυχωρίου πέτυχε φιλική νίκη κόντρα στον Ταυρωπό το απόγευμα του Σαββάτου (1/9), στο τρίτο του τεστ προετοιμασίας, μετά από αυτά που προηγήθηκαν με Ήφαιστο και ΑΟ Τρίκαλα.

Δείτε ΕΔΩ φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Ο αγώνας είχε διάρκεια 80 λεπτών και η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη συνεχίζει τα φιλικά με αυξομειώσεις το βαθμό δυσκολίας. Κατά σειρά, οι Κυανόλευκοι έχουν αντιμετωπίσει ομάδες από Α1 ΕΠΣΚ, Football League και σήμερα Α’ ΕΠΣΚ, τονώνοντας, θα λέγαμε, την αυτοπεποίθησή τους και επιχειρώντας την καλύτερη δυνατή ομοιογένεια απέναντι σε αντιπάλους που προσφέρονται για τέτοια προσέγγιση.

Ο Απόλλων είχε…άγριες ορέξεις, έστω και αν ο αντίπαλος ήταν χαμηλότερης δυναμικής και σε αυτό το τεστ το προπονητικό τιμ προσπάθησε να δει κάποια περισσότερα στοιχεία τακτικής συμπεριφοράς και κατά πόσο αυτά έχουν εφαρμογή σε συνθήκες αγώνα.

Ήδη  από το ημίχρονο το σκορ ήταν 4-1 και παρότι η διαφορά φαίνεται αδιαμφισβήτητη από την έκτασή του, ο Ταυρωπός προσπάθησε να δείξει κάποια στοιχεία της δουλειάς του, χωρίς μάλιστα να αρκεστεί σε αμυντικογενή τακτική, με όποιο τίμημα κι αν είχε αυτός ο προσανατολισμός.

Τα γρήγορα γκολ των Τζουμάκα και Μυργιώτη, «έλυσαν» την άμυνα του Ταυρωπού, ενώ υπήρξαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Μυργιώτη και Ξέρρα να μην τις αξιοποιούν, πέφτοντας πάνω στον θετικότατο νεαρό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Αχιλλέα Οικονόμου.

Ο Τάφα μείωσε προσωρινά σε 2-1, όμως η αντίδραση του Απόλλωνα ήταν άμεση για το 3-1 από τον Ξέρρα.

Το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε στο 4-1, ενώ στην επανάληψη, ο ρυθμός ήταν όμοιος παρά τις αρκετές αλλαγές, με τον Ταυρωπό να έχει ψηλά την άμυνα του και το τελικό 7-1 να προκύπτει μετά από ένα ακόμη γκολ του Μυργιώτη, άλλα δύο του Ξέρρα και ένα του Κατσιγιάννη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τον Ταυρωπό απουσίασαν οι Γκιόλιας, Αγγέλης, Ηλ. Παλάντζας και Τσιλίκας, ενώ στο πρώτο 15λεπτο αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Βαγγέλης Παπαευαγγέλου.

Στον αντίποδα, ο Απόλλων στερήθηκε των υπηρεσιών του Κώστα Κρανιώτη.

Απόλλων Μακρυχωρίου (Β. Καραγιάννης): Τρούκης, Δ. Τεντολούρης, Κουλοκτσής, Τζιλός, Ισούφης, Κοντοβάς, Αλ. Κρανιώτης, Απ. Τεντολούρης, Μυργιώτης, Τζουμάκης, Ξέρρας. Αγωνίστηκαν και οι: Γεωργαντζάς, Σιώκας, Φ. Αργυρόπουλος, Πατσιούρας, Κατσιγιάννης, Εκίζογλου, Τσιμπούκας, Τασούλας.

Ταυρωπός (Ι. Παφλιάς): Αχ. Οικονόμου, Β. Παπαευαγγέλου, Χρ. Παλάντζας, Α. Τριανταφύλλου, Μπουσκλαβίτης, Μπάρκα, Κ. Αλεξίου, Ντ. Αντωνίου, Μερεντίτης, Τάφα, Σαΐνης. Αγωνίστηκαν και οι: Τσιαλής, Αβραμόπουλος, Φλώρος, Τ. Θεολόγης, Τσιχαράπης, Κορομπύλιας.