Φιλική επικράτηση της Θύελλας Ριζοβουνίου κόντρα στον Φωστήρα

Φιλικό με…άρωμα πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/9) το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Νικολάου.

Ο Φωστήρας υποδέχτηκε τη Θύελλα Ριζοβουνίου σε ένα τεστ που περιλάμβανε αρκετές δοκιμές, αλλαγές σε πρόσωπα και διατάξεις και προσπάθεια από τις δύο πλευρές να ανταποκριθούν σε διαφορετικές συνθήκες αγώνα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την άτυπη νίκη με 1-4.

Ο αγώνας λειτούργησε ως μία καλή ευκαιρία να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών αμφότερων των ομάδων, ενόψει της προγραμματισμένης για τις 2 Οκτωβρίου σέντρας στη Γ’ ΕΠΣΚ (στις 27/9 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση).

Για την ακαδημία του Τάσου Μασούρα ήταν ένα δυνατό τεστ απέναντι στη φιλόδοξη και ενισχυμένη φέτος Θύελλα, η οποία προηγήθηκε με 0-2 αρχικά και 1-3 στο α’ μέρος.

Το σκορ άνοιξε ο Κοτσάμπασης για το 0-1 με τον Αγραφιώτη να ανεβάζει το δείκτη του σκορ για το 0-2, μετά από ασίστ του Δημόπουλου, με τους δύο νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές να συνεργάζονται άψογα στο γκολ.

Ακολούθησε το τέρμα του Φωστήρα με τον Θεολόγη για το 1-2, ενώ η ομάδα του Ριζοβουνίου ξαναπήρε «αέρα» δύο τερμάτων με τον Καμινιώτη για το 1-3.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την αναμέτρηση να περιέχει ένα ακόμα τέρμα και πάλι για τους Πράσινους που με τον Αγραφιώτη να εξαργυρώνει εκ νέου ασίστ του Δημόπουλου και να διαμορφώνει το τελικό 1-4.