Φιλική δράση για τις Κορασίδες και τα Προμίνι του Ολυμπιακού Καρδίτσας

Με δράσεις για δύο διαφορετικά του τμήματα συνέχισε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Η ομάδα Κορασίδων και εκείνη των Προμίνι πέρασε εποικοδομητικές ώρες στο παρκέ, σε αναμετρήσεις που έλαβαν χώρα στα κλειστά του Παλαμά και των Σοφάδων αντίστοιχα.

Το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό του Παλαμά, οι Τιτάνες υποδέχτηκαν τις Κορασίδες του Ολυμπιακού Καρδίτσας, με τους προπονητές των δύο ομάδων, Λευτέρη Χαντζιάρα και Βαγγέλη Τζέλλα να εμπλουτίζουν τις αγωνιστικές παραστάσεις των αθλητριών τους και να τις προσφέρουν άθληση και τη χαρά της συμμετοχής.

Μέσα από αυτά τα ματς, άλλωστε, επιδιώκεται και η καλύτερη εμπέδωση όσων δουλεύονται στις προπονήσεις με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, τα Προμίνι του Ολυμπιακού Καρδίτσας φιλοξενήθηκαν στο κλειστό των Σοφάδων σε μία αναμέτρηση που γέμισε παιδικές φωνές και ενέργεια το χώρο.

Ο Γ.Σ. Σοφάδων με υπεύθυνο προπονητή τον Θοδωρή Δίκαρο υπήρξε άριστος οικοδεσπότης για το σύνολο του Βαγγέλη Τζέλλα, με τους νεαρούς αθλητές να κοινωνικοποιούνται, να εξοικειώνονται μέσα από αγώνες με ρεαλιστική δράση και παρουσία σε γήπεδα που φιλοξενούν υψηλού ανταγωνισμού ομάδες και αναμετρήσεις και δημιούργησαν δράση με πολύ κέφι και διασκέδαση.

Όσο για τη συνέχεια των δράσεων, ο Ολυμπιακός Καρδίτσας ετοιμάζεται την προσεχή Κυριακή 14 Οκτωβρίου να φιλοξενήσει σε φιλικούς αγώνες τον Γ.Σ. Βόλου, περιλαμβάνοντας αναμετρήσεις για τα τμήματα Εφήβων (2001-2002), Παίδων (2003-04) και Παμππαίδων (2005-06)!