Φιλικές αναμετρήσεις για τα τμήματα Ανδρών και Παίδων Απόλλωνα και Ολυμπιακού Καρδίτσας

Σειρά για…ματσαρίσματα με τον Απόλλωνα πήραν την Κυριακή (30/9) τα τμήματα Ανδρών και Παίδων του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

Οι δύο Σύλλογοι της πόλης αναμετρήθηκαν στο κλειστό το απόγευμα της Κυριακής με back to back αναμετρήσεις που γέμισαν με δράση τους αθλητές τους και διατήρησαν το αγωνιστικό επίπεδο σε επιθυμητό βαθμό για την εποχή.

Το ματς ανάμεσα στις ομάδες Παίδων ήταν αυτό που άνοιξε τα φιλικά τεστ και είχε περισσότερο σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους παίχτες εκατέρωθεν να χαρούν το παιχνίδι και να ζήσουν μία…προσομοίωση επίσημων αγώνων που προσέφερε έξτρα αγωνιστικότητα.

Οι προπονητές Σπύρος Παππάς και Στέφανος Μπελάγιας μοίρασαν το χρόνο συμμετοχής στους παίχτες τους και με τη σειρά τους φρόντισαν να αντλήσουν πληροφορίες για την πρόοδο των αθλητών τους.

Ακολούθησε το ματς των Αντρών, ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες που θα «συγκρουστούν» και σε επίπεδο Α2 ΕΣΚΑΘ.

Και εκεί, Κυανόλευκοι και Ερυθρόλευκοι άφησαν κάποια δείγματα από τις φετινές τους δυνατότητες, με τον Ολυμπιακό να έχει βέβαια περισσότερα ματς στα πόδια του λόγω και της συμμετοχής του στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ.

Τόσο ο Σπύρος Παππάς όσο και ο Τάκης Καλογριανίτης δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα αυξάνοντας ρυθμό και ένταση για τους παίχτες του ενόψει συνέχειας της προετοιμασίας, μιας και  το πρωτάθλημα εκκινεί στις 20 Οκτωβρίου