Φέρνει γούρι…από τη σήτα στον Άρη ο Δημήτρης Χριστοδούλου!

Οι δεισιδαιμονίες πρέπει να λογίζονται σοβαρά στο εξής στον Άρη Καρδίτσας, καθώς, η αρχή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΚ συνοδεύτηκε με νίκη και μάλιστα κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, όπως ο Ήφαιστος.

Όπως κάθε νέα αρχή, έτσι και αυτή στην ομάδα της Συνοικίας Αγίας Παρασκευής έχει τα δικά της «σημάδια» και εφόσον αυτά επαληθευτούν στο εγγύς μέλλον, τότε πρέπει να τηρούνται ευλαβικά.

Κι αυτό διότι τα μέλη του Δ.Σ. του Άρη Καρδίτσας πήραν τη θέση τους δίπλα από τα αποδυτήρια για να παρακολουθήσουν το ματς της πρεμιέρας των Κιτρινόμαυρων, πλην του Δημήτρη Χριστοδούλου που το παρακολούθησε από την -παραδοσιακή- για το τοπικό ποδόσφαιρο σήτα.

Το μέλος του Δ.Σ. του Άρη ήταν σε απόσταση αναπνοής από τον αγωνιστικό χώρο και έζησε από εκεί την πρώτη «μάχη» πρωταθλήματος της ομάδας του, η οποία επικράτησε με 1-0.

Θέση που αποδεικνύεται γούρικη και σίγουρα θα πρέπει να τη διατηρήσει αν το συγκρότημα του Σάκη Τίκα συνεχίσει ανάλογα και στο εντός έδρας ματς της Τρίτης (25/9) με αντίπαλο τον ΑΟ Φύλλου και στο ιστορικό ραντεβού με τους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου»!