Υψηλές πτήσεις από τον «προσγειωμένο» Ατρόμητο Γεωργικού!

Η φετινή προσπάθεια του Ατρόμητου Γεωργικού δε διαφέρει σε τίποτα από αυτές των προηγούμενων ετών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα οικονομικά δεδομένα και την οριοθέτηση στόχων.

Ωστόσο, οι Κυανόλευκοι καταφέρνουν με ένα ρόστερ που σε μεγάλο βαθμό είναι ίδιο με πέρυσι και με πανομοιότυπη φιλοσοφία να καταγράφουν μία αξιοπρόσεχτη πορεία στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΚ, μετά και την 7η αγωνιστική.

Το «Αστέρι» συμπλήρωσε καρέ αγώνων χωρίς ήττα, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα (δεύτερη καλύτερη άμυνα του Ομίλου), ενώ μόνο ο Εθνικός Καρδίτσας έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάμψει την αντίστασή του.

Η ομάδα του Γεωργικού συνεχίζει αήττητη εκτός έδρας, φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας με εδραίωση στη ζώνη των πλέι-οφ και όλα αυτά δίχως να τη διατρέχει κάποια πίεση να πρωταγωνιστήσει.

Το πλέον θετικό, πέραν από την αγωνιστική της εικόνα, είναι το γεγονός ότι δίπλα σε γηγενείς ποδοσφαιριστές έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να πλαισιώσει και άλλους νεαρούς σε ηλικία που έφεραν μεγάλη χημεία και μολονότι δεν έχουν καταγωγή από το Γεωργικό, αγωνίζονται σαν ντόπιοι!

Πρόκειται για μία παρέα παιδιών που κάθε Κυριακή ζουν το ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αποτελέσματος και αυτό τους βγαίνει στο γήπεδο με μία θαυμάσια πορεία, πάντα με ταπεινότητα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να υποχρεώσει φέτος την αήττητη πρωτοπόρο Νεφέλη σε απώλεια βαθμών.