Υποδοχή και αποθέωση της ΑΣΑ BC από τους Ultras Gate 3!

Τη νύχτα-μέρα έκαναν οι Ultras Gate 3 κατά την άφιξη της αποστολής της Αναγέννησης BC από τη Λάρισα και το κλειστό του Αλκαζάρ, μετά τον σημερινό (30/12) τελικό του 7ου Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ!

100 οπαδοί της ΑΣΑ περίμεναν υπομονετικά στο Αθλητικό Πάρκο το πούλμαν που μετέφερε διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίχτες του μπασκετικού τμήματος για να αποθεώσουν την ομάδα ως πραγματική κυπελλούχο!

Με το που έφτασε η αποστολή στο ύψος της εισόδου του ΔΑΚ της Καρδίτσας, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, οι κιτρινόμαυροι φίλαθλοι με συνθήματα αποθέωσης, πυρσούς και περίσσια αναγνώριση της προσπάθειας που κατέβαλε η ομάδα στο παρκέ, δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα, δίνοντας χρώμα στη νύχτα!

Μετά τις υλικές ζημιές στο πούλμαν που μετέφερε χθες (29/12) την αποστολή της Αναγέννησης στη Λάρισα για τον ημιτελικό με τον Αμπελώνα, το λεωφορείο που ήταν διαθέσιμο παραχωρήθηκε στο αγωνιστικό τμήμα και έτσι δεν κατέστη δυνατή η παρουσία και προσέλευση των Ultras Gate 3 στο κλειστό του Αλκαζάρ, οι οποίοι παρακολούθησαν τον τελικό στην πόλη μας.

Παίχτες, προπονητές και διοίκηση κατέβηκαν από το λεωφορείο και γνώρισαν μοναδικές στιγμές, τραγουδώντας μαζί με τους οπαδούς, οι οποίοι τους συνεχάρηκαν και τους μετέφεραν το μήνυμα ότι στα μάτια τους είναι οι αληθινοί κυπελλούχοι!

Ακολούθησε σύνθημα για το πρωτάθλημα και η ομιλία -εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος- του αρχηγού Κώστα Νότου που ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συγκλονιστική συμπαράσταση όλους αυτούς τους μήνες από την επαναλειτουργία του τμήματος καλαθοσφαίρισης.