Υπεύθυνος Οργάνωσης Μελών στους Τιτάνες Παλαμά ο Κώστας Μαγαλιός

Έναν από τους πιο ένθερμους και αφοσιωμένους φιλάθλους του επέλεξε ως τον πλέον αρμόδιο ο Γ.Σ. Τιτάνες για να οργανώσει τη λειτουργία των μελών ο Παλαμιώτικος Σύλλογος.

Ο Ντίνος Μαγαλιός, άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Παλαμιώτικο αθλητισμό και πιστός φίλος των Τιτάνων, θα είναι στο εξής Υπεύθυνος Οργάνωσης των Μελών της ομάδας, μία πρωτοβουλία που έρχεται να θωρακίσει τον  Σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της στελέχωσης του συλλόγου μας σε όλους τους τομείς, από ανθρώπους που αγαπούν, σέβονται την ιστορία αλλά και την προσπάθεια που τόσα χρόνια γίνεται από το Γ. Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ, από τις πιο μικρές ηλικίες μέχρι και όλα τα αγωνιστικά τμήματα θέλουμε να καλωσορίσουμε ένα ακόμη συνεργάτη»

Πρόκειται για τον ΜΑΓΑΛΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ που αν και ενεργός ποδοσφαιριστής…Οπαδικά, το μπάσκετ και ειδικά οι ΤΙΤΑΝΕΣ έχουν κλέψει την αγωνιστική πλευρά της καρδιάς του.

Από τη μικρή του ηλικία δήλωνε πάντα ΠΑΡΩΝ στις κερκίδες του παλιού αλλά και νέου κλειστού γυμναστηρίου, στα εντός αλλά και στα εκτός παιχνίδια της ομάδος μας,σε χαρές και λύπες μαζί με όλους τους «ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ» φίλους του συλλόγου.

Ως ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ Γ. Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ θα βρίσκεται στο πλευρό της διοίκησης για τη νέα χρονιά, σε ένα πόστο απο το οποίο θα έχει την άμεση επικοινωνία με όλα τα μέλη-φίλους-φιλάθλους της ομάδος μας, όσο αφορά τις παροχές που θα έχουν όλα τα ενεργά μέλη για τη νέα χρονιά.

* ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ.
* ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
* ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Τηλ.επικοινωνιας:
Μαγαλιός Κωνσταντίνος
6983881787»