Τσέκαραν την ετοιμότητά τους οι Τιτάνες στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ένα ακόμη φιλικό, ικανό να προσδώσει την ομοιογένεια που αναζητούν στην περίοδο προετοιμασίας τους έδωσαν οι Τιτάνες Παλαμά.

Η ομάδα του Χρήστου Ζαχαρέλη αντιμετώπισε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου τον τοπικό Ολυμπιακό που φέτος συμμετέχει στη Γ’ Εθνική.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο πρωταθλήματος, λοιπόν, η ομάδα του Παλαμά είχε την ευκαιρία να τεστάρει εκ νέου πρόσωπα και σχήματα γνωρίζοντας την ήττα με 82-71, με το αποτέλεσμα, όπως είναι φυσικό να μην ενδιαφέρει καμία από τις δύο πλευρές.

Με 82-71 επικράτησε των Τιτάνων Παλαμά σε φιλικό αγώνα που έγινε το Σάββατο στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Οι Παλαμιώτες που, όπως έχουμε τονίζει χτίζουν ένα ολοκαίνουριο σύνολο, επιδεικνύουν πολύ καλή προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της περιόδου προετοιμασίας κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο

Η καλή συνοχή, η αγωνιστικότητα, η αφομοίωση των συστημάτων, όπως και η πολύ καλή αγωνιστική διάθεση είναι τα ζητούμενα σε αυτό το χρονικό σημείο για τους Τιτάνες που επιδιώκουν να «παντρέψουν» νεαρούς και πιο έμπειρους αθλητές, έχοντας χαρακτηριστικό γνώρισμα και την εντοπιότητα.