Το χάρηκαν παρά την ήττα από τον Κεραυνό Γρεβενών οι Παίδες του Ολυμπιακού Καρδίτσας!

Το μέλημα του Ολυμπιακού Καρδίτσας στην 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων κόντρα στον Κεραυνό Γρεβενών ήταν να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι σε ένα ισορροπημένο και με βάθος σύνολο.

Και ως ένα σημείο οι Ερυθρόλευκοι τα κατάφεραν, καθώς μπορεί να ηττήθηκαν με 54-74 από τους Μακεδόνες αλλά είχαν διάρκεια στο ματς, είδαν όλους τους παίχτες τους να συμμετέχουν και να έχουν όλοι συνεισφορά στην απόδοση και αν εξαιρέσουμε το 2ο δεκάλεπτο, η προσπάθεια των πρωταθλητών ΕΣΚΑΘ απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια.

Ο Βαγγέλης Τζέλλας δε θυσίασε τις αντοχές των παιχτών του παρά το προβάδισμα στο Α’ δεκάλεπτο και φρόντισε να ανακατέψει την «τράπουλα» για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους θεμελιωτές της πρωτόγνωρης για τα -δεδομένα της Καρδίτσας- επιτυχίας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τη σκοπιμότητα του αποτελέσματος.

Μπορεί η διαφορά να ξέφυγε στο 2ο δεκάλεπτο αλλά παρέμεινε σταθερή μέχρι το φινάλε του αγώνα, σε ένα ακόμη ματς που οι Καρδιτσιώτες αγωνίστηκαν με προσωπικές άμυνες, όπως άλλωστε και στο πρωτάθλημα Ν. Καρδίτσας και στο Final Four της ΕΣΚΑΘ, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που επέλεξαν σε αρκετές περιπτώσεις άμυνες ζώνης.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 30-43, 41-59, 54-74

Ολυμπιακός Καρδίτσας (Ευ. Τζέλλας): Καραγιάννης 11 (1), Πολυγένης 12, Γκούμας 2, Ντενησιώτης 3 (1), Ζαχαρός 2, Ζαγανάς 8, Παπαστάθης 8, Μπιρνάρας, Ντούρλιας 2, Μπολορίζος, Δεμερλιώτης 2, Παπαμαργαρίτης 4.

Κεραυνός Αγ. Γεωργίου Γρεβενών (Μπατσίλας): Δαδαλής 5 (1), Μπατσίλας, Παπαδημητρίου 22 (2), Μαντζούκης, Πόραβος , Ουζουνίδης, Παπαλιούρας, Γκόλιας 10 (2), Κουκουτάρης, Τσούκας 24 (1), Βασδάρης 5, Ταμπακάκος 8.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Βέροια – Αετός Μουδανιών 49-70
Ολυμπιακός Καρδίτσας – Κεραυνός Αγ. Γεωργίου Γρεβενών 54-74
Ρεπό: Ίκαροι Σερρών

Η βαθμολογία:

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών 6
Ίκαροι Σερρών 4
Βέροια 3
Αετός Μουδανιών 3
Ολυμπιακός Καρδίτσας 2

*Ολυμπιακός Καρδίτσας, Μουδανιά και Ίκαροι Σερρών έκαναν το ρεπό τους.


Η προτελευταία (4η) αγωνιστική (22/4):

13:30, Αετός Μουδανιών – Ολυμπιακός Καρδίτσας
15:30, Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών – Ίκαροι Σερρών
Ρεπό: Βέροια