Το περιβραχιόνιο στον Σεραφείμ Παπανικολάου και τη νέα σεζόν στον Ήφαιστο!

Ήφαιστος και Σεραφείμ Παπανικολάου αποτελούν ταυτόσημη έννοια και έτσι, δε θα μπορούσαν οι δύο πλευρές να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους στη νέα πρόκληση της Α1 ΕΠΣΚ!

Ο αρχηγός της ομάδας του Ξυνονερίου θα εκμηδενίσει για άλλη μία σεζόν τα χιλιόμετρα για να δηλώσει παρών και ουσιαστικά να ανταμειφθεί αγωνιστικά την περυσινή επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου στη Β2 ΕΠΣΚ, η οποία σηματοδοτεί στην επιστροφή στην Α1!

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα του τόπου του και θα μεταφέρει την εμπειρία του σε αυτό το επίπεδο, μιας και προηγουμένως έχει αγωνιστεί στις υψηλότερες ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Έτσι, ο Ήφαιστος συνεχίσει σε στέρεες βάσεις, αφού ο στόχος είναι η παραμονή παιχτών-κλειδί που θα κρατήσουν ακέραιο τον κορμό και την αγωνιστική ομοιογένεια.

Ο Σεραφείμ Παπανικολάου έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηρακλή Σοφάδων και του Αστέρα σε Α’ ΕΠΣΚ ενώ υπήρξε στέλεχος του ΑΟ Σελλάνων και του Ηφαίστου σε διαφορετικές θητείες. Πέρυσι, αν και κεντρικός αμυντικός σκόραρε δύο φορές και μετέφερε ανασταλτική σιγουριά στο δρόμο για τον τίτλο!