Το κλειστό Μουζακίου η έδρα του Γ.Σ. Γόμφων

Το νεοαναγερθέν Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου θα χρησιμοποιεί, όπως όλα δείχνουν, τη νέα σεζόν ο Γ.Σ. Γόμφων. Ο σύλλογος καλαθοσφαίρισης από τους Γόμφους του νομού Τρικάλων βρίσκεται σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από το Μουζάκι, το οποίο από τους πρώτους μήνες του 2015 διαθέτει το δικό του κλειστό Γυμναστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karditsasportiva.gr, οι Γόμφοι εξέτασαν το ενδεχόμενο χρήσης του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου για τις προπονήσεις τους και για τους εντός έδρας αγώνες, μιας και η χιλιομετρική απόσταση των δύο περιοχών δεν είναι μεγάλη και από τη στιγμή μάλιστα που τα δύο κλειστά γυμναστήρια της πόλης των Τρικάλων θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ευελιξία του ωραρίου και στη διάθεση ωρών για προπονήσεις των αθλητικών σωματείων. Εξάλλου, αθλητικός σύλλογος στην γύρω περιοχή που να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο χώρο δεν υπάρχει προς το παρόν και αυτό ευνοεί ακόμη περισσότερο την αναφερθείσα συνεργασία.

Η λύση αυτή φαντάζει ιδανική για το γειτονικό σωματείο που έχει αρχίσει να οργανώνεται και από τη Β’ ΕΣΚΑΘ στην οποία επέστρεψε φέτος μετά την περυσινή παρουσία στην Α2, θέτει τις βάσεις για άμεση επάνοδο στη δεύτερη κατηγορία μπάσκετ της Θεσσαλίας. Θυμίζουμε ότι μέχρι την περασμένη σεζόν οι Γόμφοι χρησιμοποιούσαν ως έδρα τους το Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων (στην οδό Κατσιμήδου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα διαθέτει έμπειρους αθλητές, όπως ο σέντερ Σωτήρης Καλαπανίδας που πέρυσι βρέθηκε στους Δαναούς (και θα ηγείται προπονητικά των Γόμφων), ο Φωτίου και ο περιφερειακός Θοδωρής Ψύρρας με θητεία στο Γ.Σ. Φαρσάλων.