Το κλειστό δε χωράει πλέον τον ΑΣ Καρδίτσας!

Όσα αποτυπώνει εντός και εκτός παρκέ ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ με πλάνο που δεν παρεκκλίνει από τον προγραμματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία, είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος για να αντιληφθεί  κανείς τα βήματα προόδου που σημειώνουν οι Κυανόλευκοι στα μπασκετικά δρώμενα της χώρας.

Πολλώ δε μάλλον στην Καρδίτσα, μιας και πλέον ο ΑΣΚ έχει καταφέρει να έχει…μόνιμο sold out και σε όλη αυτή τη διαδρομή σε βάθος τετραετίας να μην έχει συμβεί το παραμικρό επεισόδιο!

Κάθε αντίπαλος βιώνει μία  «καυτή έδρα» δίχως να κάνει παράπονα για τη συμπεριφορά του κόσμου, ενώ οι φίλαθλοι της πόλης σε καμία στιγμή αυτής της προσπάθειας δεν είχαν διαφορετική αντιμετώπιση προς την ομάδα. Αντίθετα, πάντα με το χειροκρότημά τους, μετά από δύσκολες και επώδυνες ήττες, ή από εμφανίσεις ομολογουμένως κάτω από τα στάνταρ που έχει καθιερώσει η ομάδα, και τη φωνή τους, δημιουργούν έναν ενιαίο και αδιαίρετο πυρήνα που συνεχώς αυξάνεται!

Απόρροια αυτού, η χθεσινή (6/10) παρουσία των φιλάθλων στο ντέρμπι πρεμιέρας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπου  έζησαν μάλιστα μία ανεπανάληπτη -σε τροπή- και θέαμα αναμέτρηση!

Ο κόσμος συνέρρευσε στο γήπεδο και χαρακτηριστικό είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας χρειάστηκε να ανακοινώσουν πως το κλειστό δε διαθέτει, πλέον, άλλο χώρο για να τους φιλοξενήσει!

Η «υγεία» του ΑΣΚ σε όλα τα επίπεδα και η προσπάθεια που παρακολουθεί ο κόσμος, μιας ομάδας που πλέον παρουσιάζει υψηλού επιπέδου μπάσκετ και διαφημίσει την Καρδίτσα στο πανελλήνιο, φέρνει ακόμη περισσότερο κοινό στο πλευρό του και έτσι το συμπέρασμα είναι ότι ήρθε η ώρα να γίνει η μετακόμιση στο νέο κλειστό, στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής!

Αξίζει να σταθούμε και στην όμορφη πρωτοβουλία του αγωνιστικού τμήματος στο φινάλε να περάσει από όλη την κερκίδα του κλειστού και να αποδώσει ευγνωμοσύνη σε κάθε φίλαθλο ξεχωριστά για τη συμπαράσταση, πανηγυρίζοντας από κοινού το σπουδαίο ροζ φύλλο αγώνα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο ΑΣΚ, αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη δύναμη στο Θεσσαλικό μπάσκετ, μαζί με τον Ερμή Αγιάς, κρατώντας ψηλά τη σημαία της περιοχής στο άθλημα.

Οι παρακάτω εικόνες είναι από τη χθεσινή αναμέτρηση: