Τιτάνες Παλαμά: «Ας μιλήσουμε και λίγο για μπάσκετ…»

Σοβαρά παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα τους με τους Μαχητές Πεύκων έχουν οι Τιτάνες.

Η ομάδα του Παλαμά εξέδωσε ανακοίνωση μετά το παιχνίδι που έληξε με 73-62 για τη 12η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής, θέτοντας ερωτήματα για την ανάκληση της αποβολής του Βελισσαρίου που ήταν η φυσική εξέλιξη μετά το αντιαθλητικό που χρεώθηκε, την αλλαγή διαιτητή που αντιβαίνει των γεωγραφικών κριτηρίων και μία απόφασή του η οποία δημιούργησε εύλογες απορίες.

Αναλυτικά:

«Κι αφού πέρασαν ώρες…Και επανήλθαν οι σφυγμοί στο κανονικό… Ας μιλήσουμε και λίγο για μπάσκετ… Όταν ένας αθλητής (Βελισσαρίου) έχει ήδη μια τεχνική ποινή και 8 και κάτι λεπτά πριν το τέλος χρεώνεται και με αντιαθλητικό φάουλ μπορεί να μας πει κάποιος τι γίνεται;;;…Κάνετε όλοι σας λάθος…Ο έμπειρος και ικανότατος διαιτητής Ντούρας παίρνει πίσω το σφύριγμα και τις δύο βολές υπέρ της ομάδας μας και επίσης παίρνει πίσω και την επιπλέον κατοχή της μπάλας και διατηρεί τον αθλητή για τη συνέχεια του αγώνα όπου και σκόραρε σε αυτό το διάστημα 8 πόντους με δύο τρίποντα.

Και κάτι ακόμη…Δεύτερος ορισμένος διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Παπαγεωργίου. Μπορεί να μας πει κάποιος αρμόδιος πότε έγινε η αντικατάστασή του με τον τραγικό κύριο Μπακάλη (που υπάρχει εντοπιότητα με τη γηπεδούχο ομάδα) που ενώ η γηπεδούχος ομάδα είχε 5!!! ομαδικά Φάουλ αυτός έλεγε σε υπόδειξη αμυντικού φάουλ η μπάλα πλάγια χαμογελώντας με αποτέλεσμα να γελάει όλος ο κόσμος στην κερκίδα…Και όλα αυτά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας στον αγώνα Μαχητές Δόξας Πεύκων – Γ. Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ…Περιμένoυμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση μετά από αυτό…».