Την Τετάρτη (12/9) νέο κρας-τεστ με Ολυμπιακό Βόλου για ΑΟ Σελλάνων!

Τα δυνατά τεστ συνεχίζονται για τον ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος δουλεύει πλέον…στο «κόκκινο» ενόψει της πρεμιέρας των υποχρεώσεών του σε κύπελλο ΕΠΣΚ και φυσικά τον πρωταρχικό στόχο που είναι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την Τετάρτη (12/9), ημέρα που η ομάδα  του Προαστίου (αλλά και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του νομού μας στην  κατηγορία) θα μάθει το πρόγραμμά της στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, υπάρχει στο «καλεντάρι» νέο δυνατό φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μέσα σε περίπου 1,5 μήνα προετοιμασίας, οι Κυανόλευκοι δομούν μια εικόνα με εμφανή πρόθεση να αλλάξουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης ώστε οι παίχτες  του Αλέξανδρου Κούρτογλου να είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν σε μία μακρά και απαιτητική σεζόν.

Ακόμη και σήμερα (10/9) επομένη από το δυνατό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΣ θα βρεθούν κανονικά στο γήπεδο για προπόνηση, ενώ ήδη η τοπική ομάδα έχει αντιμετωπίσει συνολικά σε επίσημα και ανεπίσημα παιχνίδια (Πιερικό, ΑΟ Υπάτου, Τηλυκράτη Λευκάδας, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ΝΠΣ Βόλος), πέντε αντιπάλους Γ’ Εθνικής (οι τρεις από τον 4ο Όμιλο) και έναν από τη Football League, δείγμα της έντασης και του επιπέδου που βρίσκεται η προετοιμασία των υπερκυπελλούχων ΕΠΣΚ.

Σειρά παίρνει την Τετάρτη το τεστ με τον Ολυμπιακό Βόλου, λίγο πριν ο ΑΟ Σελλάνων ριχθεί στη μάχη του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου», αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον αξιόλογο αντίπαλο του Ηρακλή Σοφάδων (στο γήπεδο που αγωνίστηκε κόντρα στο Μακρυχώρι για το Σούπερ  Καπ) το Σαββατοκύριακο (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη από την τοπική Ένωση).

Η προετοιμασία κυλά σε ικανοποιητικά επίπεδα και τα συνεχή φιλικά αποσκοπούν στην απόκτηση της ομοιογένειας, σε ένα  τελειωτικό στάδιο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος που θα δοθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Τρεις εβδομάδες λοιπόν απέμειναν και το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί, θα λέγαμε, με ενδεχόμενες προσθήκες να γίνουν μόνο και εφόσον προκύψει κάτι το εξαιρετικό, αφού οι λύσεις είναι έως τώρα επαρκείς.

Το κλίμα παραμένει πολύ καλό και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας διαπιστώνουν από την πρώτη -κιόλας- ημέρα την ανταπόκριση του κόσμου, τόσο από την παρουσία του στις προπονήσεις, όσο και από την προσέλευση στα φιλικά τεστ και την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας.

Το τεστ με τον Ολυμπιακό Βόλου ορίστηκε για τις 17:30 την Τετάρτη (12/9) στο γήπεδο των Καλογραιανών και θα δώσει άλλη μία ισχυρή γεύση στον Αλ. Κούρτογλου για το βαθμό ανταπόκρισης των ποδοσφαιριστών του σε όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.