Τζήμας: «Πλασματική η διαφορά – Αξίζουμε καλύτερη μεταχείριση από τη διαιτησία» (vds)

Ο Γιάννης Τζήμας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας έπλεξε το εγκώμιο των πρωτοπόρων της Α2.

Ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε τιμή που ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ αντιμετώπισε έναν αντίπαλο με σπουδαία ονόματα και πολύ καλή οργάνωση σε διοίκηση και προσωπικό, ενώ δήλωσε πως δύσκολα θα κάνει άλλη ήττα μέχρι το φινάλε της σεζόν, προβάροντας ήδη την άνοδό της στην Basketleague.

Ο κ. Τζήμας μίλησε για τις λεπτομέρειες που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Νικαιωτών στην αναμέτρηση, τονίζοντας πως η διαφορά στο τέλος ήταν πλασματική, ενώ στάθηκε τόσο σε κάποια σφυρίγματα, όσο και σε μερικές φάσεις που δεν επέτρεψαν τον ΑΣΚ να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Σε ερώτηση για το αν έχει να σχολιάσει κάτι για την ανακοίνωση του Αμαρουσίου σχετικά με τις αναφορές στη διαιτητική παρουσία εκείνου του αγώνα, ο Λαρισαίος κόουτς δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις. Αρχικά επισήμανε ότι ήταν πρώτος εκείνος που τόσο πέρυσι όσο και φέτος συνεχάρη το Μαρούσι για τη νίκη, αλλά δήλωσε με νόημα ότι έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται ο ΑΣΚ, εμμένοντας στο σχόλιό του για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, πρόσθεσε πως στο θέμα διαιτησία τον πρώτο λόγο έχει η διοίκηση, αναφέροντας ότι ο ΑΣΚ είναι μία ομάδα που εκπροσωπεί τη Θεσσαλία, την ώρα που τα Σωματεία στην περιοχή έχουν λιγοστέψει σε αυτό το επίπεδο, έχοντας δομηθεί με μοντέρνο τρόπο: