Τζήμας: «Είχαμε καθαρό μυαλό» (video)

Στο καθαρό μυαλό που είχε η ομάδα του για να πετύχει την 6η της φετινή νίκη στάθηκε ο Γιάννης Τζήμας μετά το 91-84 κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Κώστα Δελέγκου μετά το τέλος του αγώνα
Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Νίκου Κακλαμάνου μετά το τέλος του αγώνα

Ο προπονητής του ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ χαρακτήρισε μεγάλη τη σημερινή (15/12) νίκη, δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί στην αμυντική λειτουργία της 3ης περιόδου που επέτρεψε τον αντίπαλο να μπει στη διεκδίκηση της νίκης.

Για την άμυνα της ομάδας του, ο Λαρισαίος κόουτς τόνισε ότι χρειάζεται βελτίωση που θα δουλέψει μέσα στις γιορτές, ενώ για πρώτη φορά κατά την παρουσία του στην Καρδίτσα μίλησε για διαιτητικές αποφάσεις, τόσο στο ματς που προηγήθηκε στο Μαρούσι, όσο και στο σημερινό, επιθυμώντας το πράξει ετεροχρονισμένα για να μη δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις μετά από ήττα, όπως επισήμανε.

Όσο για τη συνέχεια τόνισε ότι είναι δύσκολη, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του ότι κάνει φοβερή προσπάθεια, με υπόδειγμα συμπεριφοράς σε όλους τους κόλπους της (διοίκηση, αγωνιστικό τμήμα, κόσμος).

Κλείνοντας, πρόσθεσε για τις ευκαιρίες που παίρνουν νεαροί αθλητές και που ανεβάζουν την απόδοσή τους, για να παραδεχθεί ωστόσο ότι η ομάδα χρειάζεται τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά: