Τεχνικός Διευθυντής στην ΠΑΕ Αναγέννηση ο Θωμάς Σβαρνόπουλος

Το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή στην ΠΑΕ Αναγέννηση αναλαμβάνει ο Θωμάς Σβαρνόπουλος.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Football League και Τεχνικός Διευθυντής του Αιγινιακού αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα στην Αναγέννηση, μετά την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον πρόεδρο κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ.

Ο κ. Σβαρνόπουλος είχε έρθει στην Καρδίτσα τον Δεκέμβριο του 2016 ως συνεργάτης του κ. Μίλερ, όταν ο Γερμανός επιχειρηματίας είχε αναλάβει το management της ΠΑΕ Αναγέννηση, με προοπτική να προχωρήσει στην απόκτηση των ηνίων της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

«Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση αναθέτω στον κύριο Θωμά Σβαρνόπουλο το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας με άμεση ισχύ των καθηκόντων του.

Ο κ. Σβαρνόπουλος είναι στο εξής αρμόδιος να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της ΠΑΕ ως υφιστάμενος του προέδρου της ΠΑΕ Αναγέννηση.

Παράλληλα, ο κ. Σβαρνόπουλος είναι εξουσιοδοτημένος να διαχειριστεί τη λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστές και με το προσωπικό της ομάδας, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε αναγκαία μετά από τα τελευταία μη επιτυχημένα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

Κλάους Ντίτερ Μίλερ
Πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση

Ανόβερο, 12 Μαρτίου»