«Τελικός» κόντρα στο Ψυχικό για ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ!

Ως έναν «τελικό» αντιμετωπίζει το προσεχές εντός έδρας ματς με το Ψυχικό ο  ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

Μπορεί ο χαρακτηρισμός να ακούγεται υπερβολικός, όμως όποιος παρακολουθεί την προσπάθεια της ομάδας και την εξέλιξη του φετινού απρόβλεπτου και ιδιαιτέρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α2, αντιλαμβάνεται ότι το ματς του Σαββάτου (24/11) στην Καρδίτσα έχει κομβική σημασία για τη συνέχεια της πορείας του συγκροτήματος του Γιάννη Τζήμα.

Ο ΑΣΚ φιλοξενεί μία ομάδα που κέρδισε τον Ερμή Αγιάς (ο αμέσως επόμενος αντίπαλος των Καρδιτσιωτών), κράτησε τον Αμύντα σε χαμηλό σκορ παρά την ήττα του και διαθέτει ένα γκρουπ παιχτών με μεγάλη εμπειρία στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Σε αυτό, λοιπόν, το πρωτάθλημα όπου οι συσχετισμοί μεταξύ κορυφής-πλέι οφ και πλέι άουτ-υποβιβασμού είναι 1-2 νίκες διαφορά, ο ΑΣΚ δε θέλει να χάσει πολύτιμο έδαφος και επιθυμεί να επανέλθει στις εντός έδρας επιτυχίες, σε ένα αποτέλεσμα που θα μετρήσει διπλά.

Το διπλό στο Εθνικό αναπτέρωσε το ηθικό των «Μπλε», όμως από τη Δευτέρα (19/11) άπαντες στις τάξεις της ομάδας έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για το ματς με τον Ψυχικό. Οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί, καθώς στον Πειραιά, η ομάδα της Καρδίτσας έκανε απλά το καθήκον της, βλέποντας αρκετούς παίχτες να συνεισφέρουν σε άμυνα και επίθεση.

Ο στόχος πλέον είναι η καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση κόντρα στο Ψυχικό και η νίκη, σε ματς που στην εξίσωσή του χρειάζεται να μπει γερά και το κοινό της πόλης.

Σε παιχνίδια με λεπτές ισορροπίες ο κόσμος του ΑΣΚ έκανε τη διαφορά και αυτό ευελπιστούν άπαντες στην ομάδα ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα, έχοντας μεγάλη ανάγκη από τη συμπαράσταση των φιλάθλων.

Στα αγωνιστικά, κάποια προβλήματα τραυματισμών απασχολούν το προπονητικό και το ιατρικό τιμ του Συλλόγου, όμως στον ΑΣΚ δουλεύουν έτσι ώστε να υπάρξει η καλύτερη αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα γι’ αυτό το παιχνίδι.

Άλλωστε, οι όποιες δυσκολίες πεισμώνουν και συσπειρώνουν το Καρδιτσιώτικο συγκρότημα, παρά το αποθαρρύνουν για τη συνέχεια,  γνωρίζοντας ότι τέτοια προβλήματα δεν αποφεύγονται και είναι μέσα στο πρόγραμμα.