Τίμησε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο με street basketball ο ΑΣΚ!

Με μία αξιέπαινη πρωτοβουλία γιόρτασε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που διαρκεί από 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑμεΑ Καρδίτσας, το μήνυμα για εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης και δράσης υπερτονίστηκε, με ένα μπασκετικό πάρτι που στήθηκε σήμερα Σάββατο (22/9) στην οδό Υψηλάντου!

Ο ΑΣΚ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας και τοποθέτησε μία μπασκέτα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, παίζοντας μπάσκετ μαζί με αθλητές καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, παιδιά από τις Ακαδημίες, αθλητές της αντρικής ομάδας που συμμετέχει στην Α2 και πολίτες που πέρασαν από το σημείο.

Εδώ να αναφέρουμε  ότι η συγκεκριμένη μπασκέτα αποκτήθηκε από τους Κυανόλευκους με προορισμό να…ταξιδέψει στην περιοχή και να προωθήσει τον μαγικό χώρο της καλαθοσφαίρισης σε μικρούς και μεγάλους, σε μία σειρά από δράσεις που θα λάβουν χώρα προσεχώς και θα φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στο άθλημα.