Σώκλας…πενταετίας στον Ήφαιστο!

Ο βασικός πυλώνας της τελευταίας τετραετίας στο χώρο του κέντρου, Βασίλης Σώκλας θα ενισχύσει τον Ήφαιστο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 24χρονος μέσος που αγωνίστηκε με την ομάδα του Ξυνονερίου και στην Α1 ΕΠΣΚ, θα παραμείνει για 5η διαδοχική χρονιά στις  τάξεις, επιστρέφοντας μαζί της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Ο Σώκλας αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Ήφαιστου με εμπειρία από υψηλότερες κατηγορίες, εκεί που βοήθησε ξανά την τοπική ομάδα να επιστρέψει.

Την περυσινή σεζόν ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και γραμμής κρούσης, προσθέτοντας σίγουρη πάσα και ηρεμία στο παιχνίδι, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η παρουσία του στη μεσαία γραμμή περιλάμβανε πολλά χιλιόμετρα και αθόρυβη δουλειά με αποκορύφωμα τη σεζόν που μας πέρασε όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΚ και την άνοδο στην Α1.

Παλαιότερα ο Σώκλας αγωνίστηκε στον Ταυρωπό, τον Διγενή Αρτεσιανού, τη Δόξα Παλιουρίου στην Α’ ΕΠΣΚ σε μικρή ηλικία, ενώ μεταπήδησε στη γειτονική Λάρισα όπου με τη φανέλα της Αστραπής Νέας Πολιτείας ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Α1 ΕΠΣΛ!