Σωκράτης Μπουντούρης: «Η Αναγέννηση να ξαναπατήσει στα πόδια της»

Για τη φετινή προσπάθεια της Αναγέννησης σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο μίλησε ο Σωκράτης Μπουντούρης, στο περιθώριο των δύο διαδοχικών αναμετρήσεων της ομάδας της Καρδίτσας με αντιπάλους από τη Λάρισα (Απόλλωνα και ΑΕΛ) για τη Football League και το κύπελλο Ελλάδος αντίστοιχα.

Ο Γενικός Αρχηγός των Κιτρινόμαυρων, μίλησε για τη φιλοσοφία στο αγωνιστικό κομμάτι, πάνω στην οποία δομήθηκε φέτος η προσπάθεια, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν όλους αυτούς τους μήνες ώστε να αντεπεξέλθει από κάθε άποψη και φυσικά να είναι ανταγωνιστική στο γήπεδο:

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά με πάρα πολλές δυσκολίες, οι οποίες, για να μην το κρύβουμε συνεχίζονται ακόμη. Θεωρώ ότι η ομάδα έγινε ανταγωνιστική, έχει έναν φανταστικό προπονητή, ο οποίος ξέρει να διαχειρίζεται τα πάντα μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Εμείς ζητάμε τον κόσμο της Καρδίτσας να είναι κοντά μας σε όλη αυτή την προσπάθεια. Να το ξέρουν ότι θα είναι αληθινή σε κάθε αγώνα. Η Αναγέννηση έχει ψυχή, έχει δύναμη έχει κόσμο, ο οποίος αρχίζει σιγά-σιγά και ξαναγυρίζει στο γήπεδο και θα ξαναγυρίσει».

Η ηγετική φυσιογνωμία της Αναγέννησης τα προηγούμενα χρόνια μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αναφέρθηκε και στην αποτελεσματικότητα της έδρας, εκεί που οι Κιτρινόμαυροι μετρούν τέσσερα παιχνίδια δίχως να δεχθούν γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ανάλογα αποτελέσματα θα έρθουν και μακριά από την Καρδίτσα.

«Αυτή τη στιγμή εκμεταλλευόμαστε στο έπακρον  την έδρα μας. Όπως και να’χει η ομάδα είναι νέα και άπειρη, εκτός από 2-3 παιδιά που έχουν παίξει και  γνωρίζουν τη συγκεκριμένη κατηγορία. Δεν είναι εύκολο από τη μία μέρα στην άλλη να διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Βήμα-βήμα θα γινόμαστε καλύτεροι και θεωρώ ότι θα πάρουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε και εκτός. Η ομάδα θα κάνει ‘διπλά στην πορεία».

Σε ό,τι αφορά το διοικητικό στάτους, ο βετεράνος επιθετικός έκανε έκκληση στους διοικητικά αρμόδιους να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση σε ό,τι αφορά τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις ώστε, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «η ομάδα να ξαναπατήσει στα πόδια της», συνιστώντας  στο φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης να στηρίξει την ομάδα και να περιμένει τις εξελίξεις:

«Θα ήθελα να κάνω έκκληση προς τους αρμόδιους που κρατάνε την τύχη της ομάδας στα χέρια τους να κάνουν τα πάντα ώστε αυτή η ομάδα να ξαναπατήσει στα πόδια της διοικητικά. Θέλουμε να δοθούν λύσεις εκατέρωθεν διότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διαδικασία αγοραπωλησίας. Θεωρώ ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση και συνιστώ υπομονή στον κόσμο για να δούμε τι θα γίνει, όπως κάνουμε όλοι. Εμείς από την πλευρά μας, αυτό που υποσχόμαστε στον κόσμο της Καρδίτσας είναι ότι θα στηρίξουμε την ομάδα όσο μπορούμε και το ίδιο θέλουμε από τον κόσμο».