Συσπείρωση και γεύμα στο «La Fiamma» πριν τον Παναιγιάλειο στην ΑΣΑ! (photos)

Η Κυριακή (12/11) έφτασε και η ώρα της «μάχης» με τον Παναιγιάλειο για την Αναγέννηση πλησιάζει.

Στις 15:00, η ομάδα της Καρδίτσας υποδέχεται το συγκρότημα της Αχαΐας στο ΔΑΚ της πόλης για την 3η αγωνιστική της Football League και λίγες ώρες νωρίτερα, το αγωνιστικό τμήμα επέλεξε να αποφορτιστεί, γευματίζοντας οικογενειακά στην πιτσαρία «La Fiamma» (Γ. Μπότση 4).

Προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές απόλαυσαν ένα περιεκτικό γεύμα προσφοράς της γνωστής για την ποιότητα των αγαθών και υπηρεσιών της επιχείρησης του κ. Βάιου Καλλιάρα πριν από το πολύ δύσκολο παιχνίδι, μέσα από το οποίο οι Κιτρινόμαυροι θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν «αλώβητη» την έδρα τους.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι από εκείνες που τονώνουν το ηθικό της ομάδας, δημιουργεί ισχυρές σχέσεις στις τάξεις της και φυσικά δίνει την ευκαιρία να έρθει το αγωνιστικό τμήμα σε επαφή με τις τοπικές επιχειρήσεις που στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Αναγέννηση ευχαριστεί τη «La Fiamma» αναφέροντας αναλυτικά:

«Σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας γευμάτισε σήμερα το πρωί (12/11) λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο στο εστιατόριο-πιτσαρία «La Fiamma».

Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν και σε υπέροχη ατμόσφαιρα απόλαυσαν ένα γεύμα προσφορά της τοπικής επιχείρησης που στηρίζει ενεργά τη φετινή μας προσπάθεια.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση ευχαριστεί την πιτσαρία «La Fiamma» (Γ. Μπότση 4) για τη συμπαράστασή της στην ομάδα και ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη της κ. Βάιο Καλλιάρα που διακρίνεται για το φίλαθλο πνεύμα του και την αγάπη του για τον Σύλλογο.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση»