Συνεχίζει με Μπούτα-Δρόσο η Αναγέννηση – Έκκληση για να μην αποσυρθεί από το πρωτάθλημα!

Τις ενέργειες που θα ακολουθήσει μετά τη χθεσινή (8/1) Γενική Συνέλευση ανακοίνωσε ο ΑΣ Αναγέννηση.

Η διοίκηση του Συλλόγου κάνει αποδεκτή την πρόταση που κατατέθηκε στο Σώμα για ανάληψη της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος από τους προπονητές Παναγιώτη Μπούτα και Τάκη Δρόσο, οι οποίοι θα έχουν Γενικό Αρχηγό τον κ. Βλάχο ενώ απευθύνει ύστατο κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει οικονομικά και διοικητικά την ποδοσφαιρική ομάδα για να μην αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, πράξη που δε θα αποφευχθεί αν δεν ευοδώσουν οι παραπάνω κινήσεις.

Αναλυτικά:

«Η ΓΣ του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 στην συνεδρίαση της 8ης Ιανουαρίου 2019 αποφάσισε κατά πλειοψηφία τα ακόλουθα:

  • Όρισε κατόπιν αυτοπροτάσεώς τους ως προσωρινή τεχνική ηγεσία για το ποδοσφαιρικό τμήμα τους κ. Παναγιώτη Μπούτα και Τάκη Δρόσο και Γενικό Αρχηγό τον Γεώργιο Βλάχο οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ανασυγκροτήσουν άμεσα την ποδοσφαιρική ομάδα αφιλοκερδώς όπως δήλωσαν, ώστε αυτή να συνεχίσει προσωρινά να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
  • Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια στο άμεσο χρονικό διάστημα, τότε η ομάδα θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας.
  • Τέλος η ΓΣ με την απόφασή της κάνει ύστατη έκκληση στους οπαδούς και φίλους του ιστορικού Σωματείου της Αναγέννησης να στηρίξουν την ομάδα τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά.

                                                                                         ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904»