Συνεχίζει με Γιάννη Μακρή στα ηνία η ΑΕ Μενελαΐδα!

Τα πλάνα της για τη νέα σεζόν ετοιμάζει η ΑΕ Μενελαΐδας, η οποία, κάνει σταθερά βήματα στην παρουσία της τα τελευταία χρόνια στο Καρδιτσιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μετά την άνοδο της σεζόν 2016-17, η ομάδα του Σμοκόβου κατάφερε φέτος να παραμείνει στη Β’ Ερασιτεχνική και έτσι το μέλημα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο να πορευτεί ώστε να εξασφαλίσει τη σταθερότητα, βασιζόμενη σε παίχτες της περιοχής.

Προς αυτή την κατεύθυνση βαδίζει και στο θέμα του τεχνικού αφού ο Γιάννης Μακρής που κατάγεται από τον Σμόκοβο και επί σειρά ετών αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας στην ΑΕ Λεονταρίου, θα αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας.

Το μέλημα είναι να παραμείνει και ο βασικός κορμός και σίγουρα οι περισσότεροι γηγενείς παίχτες που μάλιστα είχαν θέση-κλειδί, αναμένεται να αγωνίζονται και του χρόνου στην ΑΕΜ.

Η αρχή έγινε με τον τερματοφύλακα Δήμο Στεργιούλα, που παρότι βολιδοσκοπήθηκε από αρκετές ομάδες τελικά θα παραμείνει στη Μενελαΐδα.

Πέραν των ανανεώσεων θα υπάρξει κινητικότητα και στα μεταγραφικά, για ουσιαστικές και μόνο προσθήκες ώστε να καλυφθούν αποκλειστικά τα όποια κενά.