Συνεχίζει με Γιάννη Αδάμο, Καλογρίτσα ο Διγενής Αρτεσιανού!

Προτεραιότητα σε αθλητές που συνδυάζουν εντοπιότητα και αγωνιστική αξία εφάμιλλη των στόχων και των προσδοκιών του για τη νέα σεζόν δίνει ο Διγενής που συνεχίζει τις ανανεώσεις.

Έτσι, στα «Πράσινα» θα παραμείνουν οι Γιάννης Αδάμος και Ανδρέας Καλογρίτσας, οι οποίοι αρχίζουν σιγά-σιγά και σχηματίζουν τον κορμό για την ομάδα του Αποστόλη Παπακώστα.

Ο Γιάννης Αδάμος δεσπόζει στο κέντρο της άμυνας του Διγενή, με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να κάνει κατά περιόδους «διαλείμματα» από την ομάδα, επιστρέφοντας όμως πάντα σε αυτή για να την ενισχύσει.

Την περυσινή σεζόν ο Αδάμος ήταν βασικός στόπερ στους «Πράσινους» μετρώντας και ένα γκολ στην Α’ ΕΠΣΚ. Την προηγούμενη χρονιά, αρχικά αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Παλαμά και έπειτα στον Σώκρατες.

Τη σεζόν 2015-16 ο Αδάμος ήταν στον Διγενή και στην πορεία που έφτασε έως την 6η θέση της Α’ ΕΠΣΚ, ενώ ο ταλαντούχος αμυντικός μετρά παρουσία και στη Γ’ Εθνική όταν τη σεζόν 2013-14 φόρεσε τα χρώματα του Αχιλλέα Δομοκού με προπονητή τον Γιάννη Παφλιά.

Όσον αφορά τον Καλογρίτσα αποχωρίστηκε με τη σειρά του κάποιες σεζόν τον Διγενή, όμως ήταν εκεί όταν η ομάδα του Αρτεσιανού τον χρειαζόταν.

Ο 24χρονος πλάγιος μέσος πέρυσι έκανε μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, σκοράροντας τέσσερις φορές στην Α’ ΕΠΣΚ και λειτουργώντας αποτελεσματικά στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας. Ξεκίνησε από τον Διγενή Αρτεσιανού, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Σοφάδων, ενώ επέστρεψε στον Διγενή, τη φανέλα του οποίου φόρεσε έως τον Ιούλιο του 2016.

Η σεζόν 2016-17 τον βρήκε στον Πάμισσο Καλογραιανών, με τον οποίο, μάλιστα, σκόραρε 4 φορές στην περυσινή Α’ ΕΠΣΚ για να τον βοηθήσει ώστε να τερματίσει στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Οι επαφές του Διγενή συνεχίζονται, τόσο στο μέτωπο των ανανεώσεων, όσο και στο μεταγραφικό, όπου υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με δύο παίχτες και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.