Συνεργασία με τον Γυμναστή Δημήτρη Ζέρβα η Αναγέννηση! Κάλεσμα για το ματς με τον Πιερικό!

Το προπονητικό της τιμ ενισχύει η Αναγέννηση, η οποία επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Δημήτρη  Ζέρβα.

Ο 22χρονος γυμναστής θα είναι στο εξής άμεσος συνεργάτης του Τάκη Δρόσου, έχοντας περάσει και ως ποδοσφαιριστής από τους Κιτρινόμαυρους, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Βόρειο Όμιλο της Football League τη σεζόν 2013-14.

Από το τμήμα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ο νεαρός γυμναστής εδώ και λίγες ημέρες έχει αναλάβει το πρόγραμμα εκγύμνασης της αντρικής ομάδας.

Παράλληλα, η διοίκηση της Αναγέννησης απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να παραστεί στο Κυριακάτικο (21/10, 16:00) ματς με τον Πιερικό για τη διεκδίκηση του πρώτου θετικού αποτελέσματος, υπενθυμίζοντας ότι η ενίσχυση με την προμήθεια καρτών διαρκείας συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την ημέρα του αγώνα, αφού θα διατίθενται κάρτες και στα εκδοτήρια του ΔΑΚ της πόλης.

Τέλος, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστούν, όσους στηρίζουν με κάθε τρόπο τη φετινή προσπάθεια.

Η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 21/10/2018 και ώρα 16.00 , η Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου Καρδίτσας εκεί που είναι και η φυσική έδρα της ομάδας , με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Πιερικού .

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να προσέλθουν και να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους την προσπάθεια ανασύνταξης του ποδοσφαιρικού τμήματος .

Ενημερώνουμε ότι στα εκδοτήρια θα υπάρχουν και εισιτήρια διαρκείας για όποιον θέλει να προμηθευτεί , κατόπιν τα διαρκείας θα αποσυρθούν από την κυκλοφορία .

Ανακοινώνουμε επίσης την έναρξη συνεργασίας με τον Γυμναστή

κ Ζέρβα Δημήτριο , πρώην ποδοσφαιριστή της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων .

Εισιτήρια για όλους άνω των 18 ετών 10 ευρώ, και 5 ευρώ για παιδιά από 12 έως 18 ετών καθώς και για ανέργους και φοιτητές .

( με επίδειξη ταυτότητας , δελτίου ανεργίας και φοιτητικού πάσου )

Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν .

Θέλουμε με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές-χορηγούς

Afoo.gr – ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΓΕΡΑΝΟΙ

ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΟΠΤΙΚΑ

Και για την προμήθεια απαραίτητου υλικού τους

ΘΕΟΝΗ νερό Αγράφων

ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ

Για την αμέριστη βοήθεια τους κ Μιχαλάκη Νικόλαο Ιατρό ,κ Μπονέ ACS courier , Καρκαλέτσο Χρήστο Φυσιοθεραπευτή , Φαρμακείο Στρατίκη & σια Ο.Ε , Καρκαλέτσο Ηλία Γραφικές τέχνες , ‘’ Παραδοσιακό ‘’ Εστιατόριο .

Ευχαριστούμε πολύ το Ξενοδοχείων ΚΙΕΡΙΟΝ για το γεύμα που θα παραθέσει στους ποδοσφαιριστές την Κυριακή πριν τον αγώνα .

Με εκτίμηση

(εκ μέρους του Δ.Σ)»