«Συναγερμός» για το ντέρμπι κορυφής με τη Νίκη Βόλου στον ΑΟ Σελλάνων!

Επί ποδός βρίσκεται ο ΑΟ Σελλάνων για το ντέρμπι κορυφής με τη  Νίκη Βόλου που θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/10) στις 16:00 και στο γήπεδο του Παλαμά.

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές έφεραν το απόλυτο νικών για την ομάδα του Προαστίου που μάλιστα μετρά μηδέν παθητικό τερμάτων και εμφανίσεις που συνδυάζονται από μεστότητα και αποτελεσματικότητα, δημιουργώντας βάσεις για μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Η νίκη κόντρα στη Στυλίδα διαδέχτηκε εκείνη στη Νεοκαισάρεια με τον κόσμο να κάνει την περιοχή της Κατερίνης….Προάστιο, με την προσέλευση και με τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα.

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το σύνολο του Αλέξανδρου Κούρτογλου ήταν σα να έπαιζε εντός έδρας κόντρα στον Αχιλλέα, καταφέρνοντας να προσεγγίσει το ματς έτσι ώστε να μην κινδυνέψει και ταυτόχρονα να πάρει αυτό που θέλει.

Το καλό ξεκίνημα φέρνει πλέον τον ΑΟ Σελλάνων αντιμέτωπο με τη Νίκη Βόλου, ομάδα με δεδομένη διάθεση να πρωταγωνιστήσει και στόχο την άνοδο που με τη σειρά της έχει κάνει το 2×2, με εντυπωσιακές σε έκταση νίκες.

Παίχτες όπως ο Βασίλης Ρόβας, ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς, ο Ερβίστ Μετούσι, γνωστοί στο Καρδιτσιώτικο κοινό και όχι μόνο, αφού ο  πρώτος σκόρερ του Ομίλου, Κέρι, ο στόπερ Καρτσαμπάς και ο Μακενγκό είναι μερικοί από τους πλέον ποιοτικούς της κατηγορίας.

Συνεπώς, το ματς ήδη συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του και έχει προκαλέσει από νωρίς κινητοποίηση στις τάξεις της ομάδας. Η πιθανότητα να βρεθεί ακόμη και μόνος πρώτος ο ΑΟ Σελλάνων μετά την Κυριακή είναι τέτοια που οι καταστάσεις ντέρμπι που δημιουργούνται φέρνουν τον κόσμο σε εγρήγορση, αφού αυτός είναι που θα σηκώσει ξανά στις πλάτες του την ομάδα.

Από τη στιγμή, μάλιστα που οι Βολιώτες φίλαθλοι ετοιμάζουν εκδρομή στον Παλαμά και θα έχουν σημαντική προσέλευση, αυτό από μόνο του αποτελεί σημείο αναφοράς για τον αγώνα, με τη Νίκη άλλωστε να έχει γνώση του  υλικού και του συνόλου της Καρδιτσιώτικης ομάδας (και) από το μεταξύ τους φιλικό τον Αύγουστο.

Από τη διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων απευθύνεται κάλεσμα για μαζική προσέλευση του κόσμου ώστε η ομάδα να παλέψει για την τρίτη διαδοχική νίκη μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 14/10 η ομάδα μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα με αντίπαλο το ιστορικό σωματείο της Νίκης Βόλου στο γήπεδο του Παλαμά. Έπειτα από τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα με τη Στυλίδα και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, πέραν από την ικανοποίηση είμαστε όλοι μας αποφασισμένοι να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας τον κόσμο ώστε να γίνει ο δωδέκατος και πολυτιμότερός μας παίκτης. Να χειροκροτήσουμε κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και στο τέλος να στήσουμε μια ακόμη «κυανόλευκη» γιορτή»!