Συνέχεια στις εγγραφές των Ακαδημιών του Εθνικού Καρδίτσας

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία του Εθνικού Καρδίτσας, η οποία, ως γνωστόν, έχει ανοίξει νέα σελίδα μετά την είσοδο των δύο έμπειρων Καρδιτσιωτών προπονητών, Σάκη και Βαγγέλη Τσιώλη, οι οποίοι έχουν αναλάβει πλήρως τη λειτουργία τους.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή τους, οι δύο εκφραστές της νέας προσπάθειας του Εθνικού Καρδίτσας τονίζουν ότι κατανοούν τις δύσκολες ημέρες που διάγει η χώρα μας, αναφέρουν τη βελτίωση των εγκαταστάσεων της ομάδας και εγκαινιάζουν τη νέα ιστοσελίδα του ιστορικού σωματείου.

ethnikos karditsas eggrafes

Αναλυτικά:

«Παρά την δύσκολή οικονομική συγκυρία της χώρας μας εμείς και η Οικ. Μουσαφείρη συνεχίζουμε στο πλάνο που οραματιστήκαμε και προχωράμε κανονικά στην υλοποίησή του.

Στόχος μας είναι μία άρτια δομημένη Ακαδημία Ποδοσφαίρου με κύριο σκοπό την ανάδειξη του Καρδιτσιώτη Ποδοσφαιριστή. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο με τον Εθνικό Καρδίτσας και με το τεχνικό Team το οποίο αποτελείται από τους Σιακάρα Κων/νο, Κατσιαβριά Θωμά, Ποντίκα Γιάννη και Αθανασίου Κων/νο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει βελτιωτικά έργα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου καθώς και στον χλοοτάπητα. Από την 1ή Ιουλίου έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στην Ακαδημία. Παράλληλα υλοποιήθηκε και ο νέος δικτυακός τόπος της ομάδας (ethnikoskarditsas.gr) όπου μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί της Ανακοινώσεις καθώς, όλα τα Νέα μας και το προσωπικό blog του Βαγγέλη.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό η προετοιμασία του Ανδρικού τμήματος που θα συμμετέχει στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου με σκοπό οι ομάδες μας να παρουσιαστούν πλήρως έτοιμες στην εκκίνηση της Ποδοσφαιρικής Χρονιάς.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6978715735

Σάκης & Βαγγέλης Τσιώλης»