Συνέχεια προετοιμασίας με φιλικά στον Αίαντα Καρποχωρίου – Παραχώρηση παιχτών στην Α.Ε. Καρποχωρίου

Παραχώρησε τελικά και 4ο αθλητή στην Α.Ε. Καρποχωρίου που αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά και όχι μόνο προβλήματα, μετά τη μαζική φυγή ποδοσφαιριστών, ο Αίαντας, τον 18χρονο Μανώλη Ζαχαρή, φοιτητή, που έπαιξε και στον σημερινό (24/9) αγώνα. Η οικογένεια του Αίαντα τον συγχαίρει για την επιτυχία του στις πανελλήνιες εξετάσεις και του εύχεται καλή φοίτηση. Προηγήθηκαν οι μετακινήσεις των Αγγελόπουλου, Καρακαξά και Τσόγκα.

Αύριο Κυριακή 25/9 και ώρα 4μμ στο Καρποχώρι θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του Αίαντα με την Μενελαΐδα Λουτροπηγής, και, την Τρίτη 27/9 πάλι στο Καρποχώρι θα γίνει το δεύτερο φιλικό (και για τις δύο ομάδες) μεταξύ του Αίαντα και του Καραϊσκάκη Πεδινού, που φέτος επανακάμπτει στα τοπικά πρωταθλήματα, με νέα παιδιά στη Διοίκηση και πολλές αγωνιστικές φιλοδοξίες. Προηγήθηκε την περασμένη Πέμπτη ο αγώνας, Θύελλα Ριζοβουνίου – Πεδινό 3-2 σε ένα όμορφο και απολαυστικό παιχνίδι.

Μέσα στη βδομάδα που έρχεται η Αθλητική οικογένεια – Κοινωνική παρέα των Καρποχωριτών, θα ανακοινώσει τουλάχιστον 5 νέες προσθήκες, αφού πρώτα ρυθμιστούν ελάχιστες λεπτομέρειες το Σαββατοκύριακο, ενώ μέχρι τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να απαντήσουν θετικά και 2-3 ακόμη αθλητές, οπότε και θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού. Τα νέα αποκτήματα ενημερώθηκαν και κλήθηκαν στα 2 φιλικά παιχνίδια.

Α.Ο. Καρποχωρίου ο «Αίας»