Συγχαρητήρια του Δημάρχου Καρδίτσας σε ΣΠΑΚ και ΑΣΚ

Ανακοίνωση με συγχαρητήριο περιεχόμενο στους συλλόγους της Καρδίτσας, ΣΠΑΚ και ΑΣΚ που πέτυχαν την άνοδο σε Α2 Εθνική Ανδρών βόλεϊ και Β’ Εθνική μπάσκετ εξέδωσε η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας και συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Φώτης Αλεξάκος.

Αναλυτικά:

«Θέλω να συγχαρώ θερμά την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Σ.Π.Α.Καρδίτσας και την ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΑΣΚ για την μεγάλη τους επιτυχία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στις διοργανώσεις που συμμετείχαν και μαζί την άνοδό τους στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Οι επιτυχίες τους είναι απόρροια συλλογικής προσπάθειας των διοικήσεων, των προπονητών και των αθλητών των ομάδων, που με την θερμή υποστήριξη των Καρδιτσιωτών φιλάθλων πέτυχαν τους στόχους τους επιδεικνύοντας παράλληλα υψηλό ήθος εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι εξίσου σημαντικό.

Τέτοιες επιτυχίες προάγουν τα δύο λαοφιλή αθλήματα δίνοντας παράλληλα ώθηση στους νέους και τις νέες της Καρδίτσας να ασχοληθούν ενεργά με την Αθλητισμό που καλλιεργεί το σώμα και το πνεύμα και προάγει τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας που τόσο έχουμε ανάγκη ως κοινωνία».