Συγκινητικό «αντίο» και ευχαριστήριο του Α.Σ. Απιδιά στον…«διεθνή» Γιώργο Ελευθερίου!

Με μία εγκάρδια ανακοίνωση, ο Α.Σ. Απιδιά αποχαιρετά τον Γιώργο Ελευθερίου, τον οποίο ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο το διάστημα που αγωνίστηκε.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε στυλοβάτη της ομάδας του Δημήτρη Μπολτσή στο Α’ μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου και το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΚ και πλέον αναχωρεί για το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Σουηδία για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο Ελευθερίου που μπορεί επίσης με ευχέρεια να αγωνιστεί και ως αμυντικός-μέσος διακρίθηκε για τις αγωνιστικές του αρετές και για το ήθος του στις ομάδες που αγωνίστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια (Πολύστρατος Ρόδου, Ορφέας Ρόδου, Ηρακλής Καρδιτσομάγουλας, Νέα Νίκη Καμινάδων, Ελπίδα Αγ.Γεωργίου, Διαγόρας Αμπελικού, Ολυμπιακός Καρδίτσας, Ασκληπιός Προδρόμου), με την τελευταία του σε Ελληνικό έδαφος, Α.Σ. Απιδιά να του εύχεται καλή συνέχεια, αναφέροντας:

«Ο Α.Σ. Απιδιάς ευχαριστεί τον Γιώργο Ελευθερίου για την προσφορά του στην ομάδα, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως χαρακτήρας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Σύσσωμη η διοίκηση, οι συμπαίχτες και ο προπονητής εύχονται καλή σταδιοδρομία στο καινούριο του ξεκίνημα στο εξωτερικό.

Επίσης, άμεσα θα ανακοινωθεί η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας».