Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους από την Αναγέννηση!

Άμεση είναι η κινητοποίηση αλληλεγγύης στην Αναγέννηση για τους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Αττική και την ανείπωτη τραγωδία που βιώνει η χώρα μας.

Με ανακοίνωσή του, ο ΑΣ Αναγέννηση εκκινεί εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης στην οποία μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί. Τα αγαθά παραδίδονται στο βιβλιοπωλείο «Σελίδες» (Χαρίτου 7) για να διατεθούν στους συνανθρώπους που έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 εκφράζει την θλίψη του για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.

Αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση αναγκαίων ειδών, τα οποία είναι απαραίτητα για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πληγέντων

Α) ξηρά τροφή, μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, χυμοί, κονσέρβες, ξηροί καρποί, νερά, αναψυκτικά
Β) Είδη ατομικής Υγιεινής  Μωρομάντηλα, Πάνες
Γ) Είδη περιποίησης πληγών και Εγκαυμάτων: – Βαζελινούχες γάζες fucidin – Αποστειρωμένες γάζες μεσαίο μέγεθος – Αποστειρωμένες γάζες μεγάλο μέγεθος – Φιάλες ορού ringers – Φιάλες ορού dextrose – Παλμικά οξύμετρα – Ηλεκτρονικά πιεσόμετρα – Τζελ εγκαύματος τύπου flagyl/ flogocalm – Pulvo spray – Γάντια νιτριλίου (μιας χρήσεως) – Αλουμινοκουβέρτες – Μάσκες μιας χρήσης v2 – Αυτοκόλλητα ράμματα – Ήπιο αντισηπτικό τύπου hibitane – Μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ – Παυσίπονα – Λαβίδες – Ποδιές μίας χρήσεως.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σ’ αυτή την προσπάθεια στήριξης των πυρόπληκτων μπορούν να παραδίδουν τα παραπάνω είδη καθημερινά (ώρες καταστημάτων) στο βιβλιοπωλείο Σελίδες (Χαρίτου 7)».