Στόχος η συμμετοχή σε Grand Slam για τον Στέφανο Διαμαντή!

Να μη σταματήσει να ξεπερνά τον εαυτό του στοχεύει πλέον ο Στέφανος Διαμαντής!

Ο Καρδιτσιώτης τενίστας με αμαξίδιο, πολυνίκης πρωταθλητής Ελλάδος, βρίσκεται στο No.18 της κατάταξης στην ITF και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αθλητές που έχει γνωρίσει το άθλημα παγκοσμίως!

Πέρυσι, τέτοιον καιρό, ο 31χρονος τενίστας βρισκόταν στο No.34 του κόσμου, έχοντας κάνει άλματα προόδου με συμμετοχές σε περισσότερα τουρνουά και αισίως «κατάπιε» 17 θέσεις (τον Αύγουστο είχε φτάσει και στο No.17) για να πιστοποιήσει ότι ακόμη έχει λαμπρό μέλλον στο χώρο!

Η σεζόν που ξεκινά φέτος, βρίσκει τον Διαμαντή αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις, αφού ο ταλαντούχος πρωταθλητής στοχεύει να συμμετέχει στο πρώτο Grand Slam της καριέρας του!

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πλασαριστεί μέσα στους οκτώ κορυφαίους τενίστες με αμαξίδιο του κόσμου, εντείνοντας τις προπονήσεις και προσπαθώντας να συμμετάσχει σε ακόμη περισσότερα και πιο ανταγωνιστικά τουρνουά εκτός συνόρων.

Ο Διαμαντής που φέτος μετρά 17 τουρνουά στο ενεργητικό του, ξοδεύει καθημερινά ώρες προπόνησης και αφοσίωσης, φροντίζοντας ταυτόχρονα να εξασφαλίσει πόρους ώστε να βελτιώσει τη θέση του και να προβάλει την περιοχή μας και την Ελλάδα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Σε αυτή την προσπάθεια, οι κάτωθι χορηγοί/υποστηρικτές βρίσκονται στο πλευρό του, δίχως τους οποίους τίποτε δε θα ήταν εφικτό για τη μέχρι τώρα πορεία του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό του:

Χορηγοί
Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros
Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας
Κλινική Κασταλία Καρδίτσας

 

Υποστηρικτές
House of Tennis
Bodyhealth.gr
Evrostia Center by Anna Papageorgiou
Chimaras Themis

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Στέφανος Διαμαντής που συμμετείχε στους προηγούμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας, με την τωρινή του θέση στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκεται μέσα στους τενίστες που εξασφαλίζουν συμμετοχή για τους επόμενους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκυο το 2020!