Στόχευσε στη βελτίωση στο φιλικό με την Αγιά ο ΑΣΚ

Την αγωνιστικότητά του, μαζί και όσες αλλαγές ετοιμάζει προς βελτίωση, είχε την ευκαιρία να τονώσει ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ στο φιλικό κόντρα στον Ερμή Αγιάς.

Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης (19/12) στο κλειστό της Νεάπολης και αντιμετώπισε τον Ερμή Αγιάς, σε ένα φιλικό, κατάλληλο για το επίπεδο των αναμετρήσεων που έρχονται στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης με τον μεθαυριανό (22/12) στην Καστοριά.

Το προπονητικό τιμ του ΑΣΚ μαζί με τους παίχτες είναι αποφασισμένο να δημιουργήσει νέες βάσεις, τόσο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας όσο και στην πρόοδό της επιθετικά, εκεί όπου μέχρι σήμερα τα πηγαίνει περίφημα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η δουλειά τόσο στο σκάουτινγκ, όσο και στην ατομική, ομαδική και πνευματική προετοιμασία συνεχίζεται με αφοσίωση καθημερινά, με το παιχνίδι κόντρα στην Αγιά να βοηθά σε όλα τα παραπάνω.

Εκεί ο ΑΣΚ παρατάχθηκε και μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους παίχτες του θέλοντας να δει πώς ανταποκρίνονται σε υψηλού επιπέδου αντίπαλο, με πίεση και αντιμετώπιση πιο σύνθετων επιθετικών λειτουργιών.

Σκορ δεν κρατήθηκε και ήταν το τελευταίο που απασχολούσε τις δύο ομάδες, με τον Ερμή, άλλωστε, να προετοιμάζεται για ματς-πρόκληση με αντίπαλο τον Ηρακλή στο κλειστό της Αγιάς.

Όσο για τον ΑΣΚ, μετά το ματς με την Καστοριά, οι Γιάννης Τζήμας, Κώστας Κομποδιέτας και Γιάννης Μίσσας αναμένεται να χορηγήσουν τις απαραίτητες «ανάσες» στους παίχτες του σε ένα ρεπό που θα ξεκινήσει από την Κυριακή (23/12) έως και την Τετάρτη (26/12) για τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τις προπονήσεις να επανεκκινούν την Πέμπτη (27/12).