Στο «Bala Athletic Hall» ο Αστέρας!

Τη μετ’εμποδίων προετοιμασία του Αστέρα διευκολύνουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις «Bala Athletic Hall».

Η ομάδα της Φαναρίου πριν τη διακοπή των εορτών και την υποχρεωτική λόγω καιρικών συνθηκών αναβολή δύο διαδοχικών αγωνιστικών, είχε συμπληρώσει τρεις σερί νίκες, μία εκ των οποίων στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ κόντρα στην Αναγέννηση και το βάρος πέφτει στο πώς οι Ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν σε αυτά τα αγωνιστικά στάνταρ εν μέσω απραξίας.

Νίκος Καρακώστας και συνεργάτες αναζητούν συνεχώς τρόπους για να βγει από τον «πάγο» το αγωνιστικό τμήμα και έτσι την εβδομάδα που διανύουμε οι προπονήσεις συνεχίστηκαν στα ιδιωτικά γήπεδα του «Bala Athletic Hall» (3οχλμ Καρδίτσας-Ρεντίνας).

Μέσα σε χαμηλές θερμοκρασίες και με τα γήπεδα του νομού καλυμμένα με χιόνι και πάγο, ο Αστέρας άδραξε την ευκαιρία να επωφεληθεί των αθλητικών εγκαταστάσεων που τους έδωσαν τη δυνατότητα να προπονηθούν σε εξωτερικό περιβάλλον και να έχουν τόσο επαφή με την μπάλα, όσο και με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Η τοπική ομάδα προπονήθηκε τόσο την Τρίτη, όσο και την Πέμπτη στο χώρο, αναμένοντας πότε θα επιτρέψουν οι συνθήκες να επιστρέψει στη φυσική της έδρα, χωρίς να παραλείψει να ευχαριστήσει το «Bala Athletic Hall» για την παραχώρηση ωρών προς προπόνηση.