Στο 3ο Open International Tournament Taekwondo οι Κατερίνα Βαρυτίμου και Μαρία Σίμου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει με πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό Λεμεσού το 3o Open International Tournament Taekwondo στην Λεμεσό στην Κύπρο το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο Λιμνόπετρας της Λεμεσού και με ώρα έναρξης των αγώνων και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων και κάτοχοι (8 κουπ και άνω). Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρωτάθλημα αφού θα λάβουν μέρος 500 αθλητές-τριες από Κύπρο και άλλες χώρες.

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου «Κουκουλέτσος» the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Λεμεσό με της αθλήτριες Βαρυτίμου Κατερίνα & Σίμου Μαρία .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. Βάιος Κουκουλέτσος θα συνοδεύσει της αθλήτριες και θα κοτσάρει στους παραπάνω αγώνες.

Η αγωνιστική προετοιμασία και η εμπειρία των αθλητριών που έχουν συμμετάσχει σε διάφορα διασυλλογικά και διεθνή πρωταθλήματα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Λεμεσό .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στις παραπάνω αθλητές-τριες και στον προπονητή που θα εκπροσωπήσουν για μια ακόμη φορά τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας σε μια διεθνή διοργάνωση Ταεκβοντό.