Στο 20ό Open International Tournament Taekwondo ο Σταύρος Κουκουλέτσος

Η Κροατική Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει το 20ο Open International Tournament Taekwondoστο Ζάγκρεμπ το Σάββατο και Κυριακή 15-16 Νοεμβρίου 2014 .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο Dom sportova στο Ζάγκρεμπ και με ώρα έναρξης των αγώνων και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούνε είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών και κάτοχοι (8 κουπ και άνω). Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρωτάθλημα αφού θα λάβουν μέρος 1200 αθλητές-τριες από όλη την Ευρώπη διότι το πρωτάθλημα είναι Α’Class για αθλητές υψηλού επιπέδου.

Ο αθλητής του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος του γυμναστηρίου«Κουκουλέτσος» the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχει στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Ζάγκρεμπ με τον διακεκριμένο αθλητή του νομού μας και της Καρδίτσας, Κουκουλέτσο Σταύρο, στην κατηγ. -63 κιλά στους Εφήβους.

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. Βάιος Κουκουλέτσοςεύχεται καλή επιτυχία στον γιο του και αθλητή και ότι επάξια θα εκπροσωπήσει την πόλη της Καρδίτσας σε ακόμη ένα διεθνές πρωτάθλημα και για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο πρωταθλημα.

Η αγωνιστική προετοιμασία του αθλητή άρχισε από το καλοκαίρι στην Κορέα και μέσα σε ένα μήνα Σεπτέμβριο & Οκτώβριο 2014 συμμετείχε σε διεθνή πρωταθλήματα της (Βαρσοβίας & Βελιγραδίου) η εμπειρία του και η καλή του προετοιμασία που έχει κάνει θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Κροατίας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητή του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας.