Στο Τουρνουά του Champions Arena οι «Ρομά χωρίς Σύνορα»!

Η  οργάνωσή μας, με πρωτοβουλία του Σαλή Αχιλλέα και Σαΐνη Ευθυμίου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι στον τομέα αθλητισμού, συμμετέχει στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Champions Arena του νομού Καρδίτσας.

Σκοπός της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα αυτό είναι η κοινωνική ένταξη των μελών της οργάνωσής μας   μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες.

Επιδιώκουμε τα μέλη μας να μάθουν να συνεργάζονται και να συμμετέχουν σε ομαδικές διαδικασίες. Επίσης στοχεύουμε οι συμμετέχοντες αθλητές να μάθουν να σέβονται τις αξίες και αρχές του αθλητικού πνεύματος. Ένας άλλος στόχος της συμμετοχής μας στη δράση αυτή είναι η ενασχόληση των παιδιών Ρομά με τον αθλητισμό και η αποφυγή  τους από διάφορες αλκοολικές και τοξικές ουσίες.

Η βασική ομάδα ποδοσφαιριστών αποτελείται από επίλεκτους παίχτες του τοπικού πρωταθλήματος. Όπως οι Χαρίτος  Ανδρέας, Μπαντής Ευάγγελος, Φουντούνας Ευάγγελος, Μπαντής Δημήτριος, Σαΐνης Ευθύμιος, Πάγκαλος Βάιος.

Τέλος οι Ρομά Χωρίς Σύνορα αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν στον Αθλητικό Σύλλογο Α.Ο. Μαυραϊκή Σοφάδων τα συγχαρητήριά τους για την  άνοδο στην Α1 του τοπικού πρωταθλήματος για τη χρονιά 2016-17, η οποία δίκαια και με μεγάλη διαφορά κέρδισε το φετινό πρωτάθλημα κάνοντας περήφανους τους 8.000 Ρομά  του νομού Καρδίτσας.

Το Δ.Σ.

Ρομά Χωρίς Σύνορα