Στο τεχνικό τιμ του ΑΣ Καρδίτσας οι Γιάννης Μίσσας – Χρήστος Χαλίτσιος!

Προπονητικό staff προδιαγραφών επαγγελματικής κατηγορίας συνθέτει για τη νέα  αγωνιστική περίοδο ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αφού πλαισιώνει τους Γιάννη Τζήμα, Κώστα Κομποδιέτα και Γιάννη Χασιώτη με δύο ακόμη προπονητές στην αντρική ομάδα.

Πρόκειται για τον Καρδιτσιώτη Γιάννη Μίσσα και τον Λαρισαίο Χρήστο Χαλίτσιο, οι οποίοι θα βρίσκονται στο τεχνικό επιτελείο των Κυανόλευκων, δύο φερέλπιδες προπονητές από την περιοχή που κερδίζουν την εμπιστοσύνη της ομάδας.

Επικεφαλής παραμένει πάντα ο Γιάννης Τζήμας με άμεσο συνεργάτη του τον Κώστα Κομποδιέτα, ενώ ο Γιάννης Χασιώτης αναλαμβάνει χρέη ατομικής βελτίωσης των αθλητών.

Ο Γιάννης Μίσσας έχει μία μακρόχρονη μπασκετική διαδρομή στην Καρδίτσα, όντας μέλος και του…προγόνου του ΑΣΚ (Γ.Σ. Καρδίτσας) και ολοκληρώνοντας την παρουσία του ως αθλητής τα τελευταία 10 χρόνια στον Ολυμπιακό Καρδίτσας, απέκτησε πρόσφατα το δίπλωμα του προπονητή. Ο 38χρονος κόουτς συμμετείχε, μάλιστα στην προαγωνιστική (μεταβατική) περίοδο της ομάδας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις προπονήσεις πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τέλος, ο Χρήστος Χαλίτσιος αναλαμβάνει το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αθλητικής βελτίωσης στην ανδρική ομάδα. Διαθέτει ανάλογη εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, αφού πέρυσι ήταν στο πλευρό του Θανάση  Σκουρτόπουλου στον πάγκο του Φάρου-ΓΣΛ στην Basketleague και προηγουμένως στην ίδια κατηγορία με τα Τρίκαλα BC Aries μαζί με τον Κώστα Φλεβαράκη. Επίσης, έχει εργαστεί και στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει τη στελέχωση του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Η συγκρότηση της ομάδας προπονητών του Α.Σ.Κ. στοχεύει στη δημιουργία ενός τεχνικού τιμ σε σύγχρονα πρότυπα, με επικεφαλής το Γιάννη Τζήμα. Διαθέτοντας την απαραίτητη κατάρτιση, τη διάθεση και την προσήλωση στο στόχο, οι πέντε προπονητές που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ, θα έχουν στη διάρκεια της χρονιάς την ευθύνη της αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας μας.

Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Τζήμας θα είναι ο χεντ κόουτς της ανδρικής ομάδας με άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Κομποδιέτα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Επίσης, στο τεχνικό τιμ προστίθενται ο Γιάννης Χασιώτης, ο Χρήστος Χαλίτσιος και ο Γιάννης Μίσσας.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής μπάσκετ Γιάννης Χασιώτης θα έχει την ευθύνη ατομικής βελτίωσης των αθλητών της ανδρικής ομάδας, μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, κάτι πολύ σημαντικό για την αγωνιστική απόδοση αλλά και την εξέλιξη των αθλητών μας. Επίσης, ο κ. Χασιώτης, προπονητής μπάσκετ Α’ κατηγορίας, θα είναι υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου μας, με την ευθύνη των αγωνιστικών τμημάτων αλλά και της συνολικής λειτουργίας των ακαδημιών. Τα τμήματα υποδομής, αποτελούν για το σύλλογό μας πρώτη προτεραιότητα και ο κ.Χασιώτης μαζί με τους άλλους προπονητές των ακαδημιών που σύντομα θα ανακοινωθούν, θα συνεχίσουν το πολύ σημαντικό έργο τους.

Ο Χρήστος Χαλίτσιος, αναλαμβάνει το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αθλητικής βελτίωσης στην ανδρική ομάδα. Ο κ.Χαλίτσιος, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο στίβο, έχει ήδη εμπειρία και πλούσιο έργο στο συγκεκριμένο τομέα σε ομάδες μπάσκετ της Α1 και  της Α2 Εθνικής και θα είναι εκείνος που θα εκπονήσει και θα υλοποιήσει τόσο στην προετοιμασία όσο και στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, το πρόγραμμα αθλητικής βελτίωσης, ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης.

Ο Γιάννης Μίσσας, ολοκλήρωσε την πορεία του ως αθλητής και πρόσφατα αποφοίτησε με επιτυχία από τη Σχολή Προπονητών Καλαθοσφαίρισης της Γ.Γ. Αθλητισμού.  Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας ως προπονητής μπάσκετ, έχοντας την ευκαιρία να συμμετέχει και να προσφέρει σε ένα προπονητικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου.

Ευχόμαστε στους προπονητές μας καλή δουλειά με υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».